Riot Games tarafından geliştirilen ve League of Legends’i temel alacak yeni oyun Project L’nin ücretsiz olacağı açıklandı.

League of Legends tabanlı, 2D dövüş oyunu olarak geliştirilen Project L, şimdiden Riot Games oyunlarını sevenler için beklenti yaratmış durumda. Son gelişmelerde ise oyunun ücretsiz olarak sunulacağı belirtildi. Resmi olarak duyurulan bu gelişme, YouTube videosu ile paylaşıldı.

Project L’nin ilk karakteri ortaya çıktı

Videoda Tom Cannon tarafından yapılan açıklamalar, Proje L’nin ücretsiz olmasının yanı sıra oyuna dair farklı detayları da ortaya çıkardı.  Cannon, “Hedeflerimizden biri, oyunun keyfini çıkarmanız için engelleri ortadan kaldırmak. Nerede yaşıyor olursanız olun, beceri seviyeniz ne olursa olsun oyunu oynayabilmenizi istiyoruz.” dedi. Ücretsiz olacak Project L’de ilk karakterlerden birisi Kraken Rahip Illaoi olacak. Oyunun ana karakterlerinden birisi olacak Illaoi, gücüyle ve ruhani alandaki liderliği ile oyunda da başı çekecek.

Project L
Project L’nin ilk karakterlerinden Illaoi

Yeni gelişmeler, oyunun Riot Games’in iddialı oyunlarından birisi olacağını gösteriyor. Project L’nin henüz bir çıkış tarihi yok.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir