Riot Games’in yeni markası Riot Forge, Airship Syndicate tarafından geliştirilen Ruined King: A League of Legends Story ve Double Stallion Games tarafından geliştirilmiş olan CONV/RGENCE: A League of Legends Story  oyunlarını bekleyenlerine duyurdu.  Her iki oyun da League of Legends (LOL) evreninde geçen oyunlar. Bu iki oyun da oyun dünyasının en büyük organizasyonlarından birisi olan The Game Awards (TGA) etkinliğinde ilk defa duyuruldu. 

League of Legends evreninde yeni deneyimlerin kapıları aralanıyor

Ruined King: A League of Legends Story, Airship Syndicate bünyesinde geliştirilen hikayeci bir yapıya sahip sıra tabanlı bir rol yapma oyunu. Oyuncu kişiler, hırçın dalgalarda yaşanan olayların sonrasını anlatan oyunda, LOL şampiyonlarını kontrol edecek ve hareketli Bilgewater şehri ile gizemli Gölge Adalar’ı ilk defa bir oyunda keşfetme imkanı elde etmiş olacak. En çok tercih edilen şampiyonların bulunduğu bu oyun, yenilikçi sıra tabanlı dövüş mekaniklerine ve etkileyici görsellere sahip. Buna ek olarak yeni sürprizler ve bir sürü poroyla dolu Ruined King: A League of Legends Story, LOL evrenindeki şampiyonların hikayesinin devamını sağlıyor ve Runeterra heyecanını deneyimlemenin yeni ve yollarını sunuyor. 

İlgili resim

CONV/RGENCE: A League of Legends Story; Double Stallion Games tarafından geliştirlimiş olan tek oyunculu bir aksiyon platform oyunu. Oyuncular zamanı kontrol edebilen yetenekli bir cihaza sahip olan genç mucit Ekko ile Zaun’un görkemli dünyasını keşfedecek. CONV/RGENCE: A League of Legends Story en sevilen ve en çok tercih edilen LOL şampiyonlarından birisi olan Ekko’nun, zamanı kontrol etme gücüne sahip olmanın büyük sonuçlar doğurduğunu deneyimlediği macerayı konu alacak. 

CONVERGENCE: A LEAGUE OF LEGENDS STORY ile ilgili görsel sonucu

Airship Syndicate CEO’su Joe Madureira, Ruined King A League of Legends Story oyununda Riot Forge ile beraber iş yapmaktan son derece memnun olduklarını belirterek, konuyla alakalı olarak şu değerlendirmelerde bulundu: “Hırçın Dalgalar sırasında yaşanan olayların birçok harika hikâye için muhteşem bir fırsat oluşturduğunu düşünüyorduk. Hikâyeyi devam ettirmeyi ve hem Bilgewater hem de Gölge Adalar’a daha önce hiç olmadığı şekilde hayat vermeyi iple çekiyoruz.”

Double Stallion Games’in Kreatif Direktörü Lee Thomas ise “Ekko hareketli bir kişiliği olan özgün bir şampiyon ve onun üstünde çalışmak bizi aşırı mutlu ediyor. Piltover’la yan yana olduğu için ilginç ve zengin bir kültüre sahip görkemli Zaun şehrine kendimizi kaptırıyoruz ve oyunculara League of Legends evrenini yepyeni bir şekilde deneyimleme yolu sunmayı dört gözle bekliyoruz.” açıklamasında bulundu. 

Bu daha başlangıç, geliştirme aşamasında olan birden fazla oyunumuz var

Riot Forge’un lideri  Leanne Loombe  konu ile alakalı olarak şu açıklamalarda bulundu: “League of Legends evrenini özgün bir tarzda oyuna aktarmayı ve oyuncuların ilgisini çekecek sürükleyici hikâyeler anlatmayı bilen Airship Syndicate ve Double Stallion Games ile birlikte yürüttüğümüz ilk ortak çalışmalarımızı duyurmak bizi oldukça heyecanlandırıyor. Bu daha başlangıç, geliştirme aşamasında olan birden fazla oyunumuz var ve bunları oyunculara sunmak için sabırsızlanıyoruz.”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir