EA Sports FC 24, eylül ayında popüler olarak yıllardır devam eden FIFA oyunlarının yerini almıştı. Çıktığı günden beri kullanıcıları tarafından birçok  yorum alan yapımdan futbol severleri sevindirecek bir haber geldi. Hem UEFA hem de Electronic Arts tarafından yapılan açıklamaya göre EA Sports FC 24, Avrupa’nın en nüfuzlu şampiyonası UEFA Euro 2024’ü  ücretsiz oyun içi güncelleme olarak oyuna katıyor. EA Sports FC 24’ü 16 Ocak 2024’e kadar oynayanlar, Jack Grealish veya Federico Chiesa gibi Avrupa’nın en iyi oyuncularından birine özel, değiştirilemez bir Ultimate Team Oyuncu unsuru olarak ulaşabilecekler. UEFA Euro 2024; PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch için 2024’ün yazında gelecek.  

Resmi UEFA Euro 2024, EA Sports FC 24' e Geliyor

UEFA Pazarlama Direktörü EA Sports FC oyunundan mutluluk duyduğunu açıkladı

Guy-Laurent Epstein (UEFA Pazarlama Direktörü) şunları ifade etti: “UEFA Euro 2024’ün EA Sports FC oyununun bir parçası olmasıyla EA Sports ile ortaklığımızı daha da genişletmekten mutluluk duyuyoruz. UEFA Euro 2024 dünyanın en canlı ve heyecan verici futbol turnuvalarından biri ve dünyanın dört bir yanındaki büyük EA Sports FC 24 topluluğunun turnuvayla böylesine özgün bir oyun ortamında etkileşim kurma şansına sahip olmasından heyecan duyuyoruz.”

EA Sports FC 24, pazara çıktığının ilk haftasında 11,3 milyon kullanıcıya erişti. Bu sayı aynı dönemde FIFA 23’ü oynayan 10,3 milyon oyuncuyla kıyaslandığında   EA’nın “rekor kıran” ve serinin tarihindeki “en büyük lansman dönemi” olarak adlandırdığı bir sayı.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir