Apple,  geçtiğimiz eylül ayında İphone 15 serisini tanıtmıştı. Yeni ürünler ve oyun severler için ise önemli açıklamalarda bulunmuştu ve bu açıklamalara göre artık Resident Evil 4 Apple cihazları için kullanıma sundu.

Resident Evil 4 geliştiricisi Capcorn, iPhone 15, iPhone 15 Pro Max modellerinde yer alan A17 Pro GPU sayesinde konsollara özel oyunların, akıllı telefonlara gelmesinin mümkün olduğunu açıklamıştı.

Oyun, Kısa süre önce App Store da herkesin erişimine açıldı, 64,2 GB dosya boyutunda indirmek için ise 70 GB boş alan olması gerekiyor. İphone 15 Pro ve Pro Max, M1- M2 işlemcili iPad Pro veya iPad Air, M1 – M2 – M3 işlemcili Mac’ lerde oynanabiliyor.

Resident Evil 4 Oyunu Konusu Nedir?

Resident Evil 4 oyun konusu nedir
Resident Evil 4 oyun konusu nedir

Capcom Production Studio 4 tarafından geliştirilen ve piyasaya sürülen korku, hayatta kalma, üçüncü şahıs nişancı türünde bir video oyunudur. İlk 2005’te GameCube için piyasaya sürülmüştür.

Oyuncular, ABD başkanının kaçırılan kızı Ashley’yi kurtarmak için görevlendiren, ABD hükümeti özel ajanı Leon S. Kennedy’yi kontrol ederek başkanın kızını bulmaya çalışır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir