Palword adıyla duyurulan yeni Pokemon oyunu fırtınalar estirmeye devam ediyor. Yeni güncelleme ile oyunun kaç adet sattığı duyuruldu. İşte o rakamlar…

Silahlı bir şekilde Pokemonlarla oynanan yeni oyun Palword, kısa sürede en çok oynanan oyunlar arasında yer aldı. Rekorlar üstüne rekorlar kıran oyunun kaç adet sattığı merak ediliyordu. Bu konuyla ilgili resmi açıklama yapıldı. Video oyun dünyasına damga vuracak oyunlardan birisi olacak Palword, şimdiden pek çok oyunun tahtına göz dikmiş durumda.

Palword’un Kaç Adet Sattığı Açıklandı

Palword kaç adet sattığına yönelik resmi açıklama geliştirici ekipten geldi. Açıklamalara göre Palword ilk günde 2 milyon adet satışa ulaştı. Steam’de ise 12 milyon satış rakamı açıklama saati itibariyle geçildi. Xbox cephesinde 7 milyon kullanıcıya ulaşıldı. Ancak satış rakamlarına dair Xbox cephesinde net veri bulunmuyor. Palword tüm bu veriler ışığında 20 milyon satış rakamlarını aşmayı başarmış durumda. Geliştirici ekip için ciddi bir gelir kaynağı da sağlayan oyun sadece satışlarıyla değil, oyuncu sayılarıyla da oldukça iddialı.

Rekorlar Kıran Palword Kaç Adet Sattı?
Rekorlar Kıran Palword Kaç Adet Sattı?

PUBG’nin Rekoruna Göz Dikti

Daha önce İndir.com’da yer alan haberlerde de yüksek satış rakamlarına ulaşan oyunun bu alanda yeni rekorlar kırabileceği belirtilmişti. Şu anda eşzamanlı oyuncu sayısında zirvede PUBG bulunuyor. PUBG 3 milyon 257 bin 248 eş zamanlı oyuncu ile rekor kırmıştı. Palword ise şimdiden ikinciliğe yerleşti. 2 milyon 101 bin 867 oyuncu ile ikinciliğini garantileyen oyunun zirveye yerleşmesi ise zor görünmüyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir