Bu içerik ” Redux Framework nedir ? ” sorusunu cevaplar ve profesyonel WordPress kullanımı hakkında bilgiler sunar.

Redux Framework nedir ?

Redux, WordPress temaları ve eklentileri için basit, gerçekten genişletilebilir bir seçenekler çerçevesidir. Hemen hemen her tarayıcıyla uyumludur ve temiz kodlanmıştır. Açık kaynak kodlu ve% 100 ücretsiz, popüler ve kullanımı kolay. Redux, özel alanlar ve doğrulama / hata işleme oluşturmak için genişletilebilir. Aynı zamanda iyi belgelenmiştir.

Redux Framework kullanarak seçenek paneli tema çekirdeğinin bir parçası olmadığında temanızın boyutunu azaltırsınız ve tema kontrolü eklentisinden çok sayıda uyarı ve hatadan kaçınırsınız .

Redux Framework şüphesiz çok kullanışlı bir WordPress eklentisidir. Pek çok WordPress teması ve Eklenti geliştiricisi bu eklentiyi dünya çapında kullanıyor.Çok daha iyi şekilde yönetebildiğiniz bir web sitesi size beklediğinizden çok daha iyi şekilde sonular getirecektir. Rakiplerinizin önüne geçmek için herkesin yaptığından farklı bir şeyler yapmanız gerkecektir. Bu noktada bu eklenti  sizin yardımınıza koşacaktır.

Eklentiyi internetten küçük bir arama ile bulabilir ve dökümanlarını takip ederek profesyonel bir şekilde kullanabilirsiniz.

3 Boyutlu Otomobil Videosu

https://youtu.be/daioWlkH7ZI

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir