Redmi Watch 2 henüz tanıtılmamış olsa da listelenmeye başlandı. Listeleme özellik vefiyatlarını öğrenilmesini sağladı.

Redmi tarafından piyasaya sunulacak olan yeni giyilebilir cihazlar farklı sızıntılar ile gündemde kalmaya devam ediyor. Bu ayın başarı itibariyle Redmi Watch 2 şirket tarafından tanıtılmaya başlandı. Özel fragmanlar ile birlikte görünüme yönelik ilk ipuçlarını sunan şirket, yapacağı tanıtım ile akıllı saatlerini resmi olarak piyasaya sunacak. Ancak yapılan yeni bir listeleme, fiyatların daha net bir şekilde öğrenilmesini sağladı.

Yapılan listelemelere göre cihaz 63 dolarlık bir etiket fiyatına sahip olacak. İnternet sitesinde yer alan bu gelişme sonrasında bağlantıya tıklayanlar ise ürün sayfasına yönlendi. Sitede herhangi bir şekilde satın alınamayan ürün için herhangi bir işlem yapılamıyor. Aynı zamanda kullanıcılara akıllı saatin şu anda kullanılmadığını belirten bir mesajlar gösteriliyor. Tüm bunlar ile birlikte akıllı saatin listelenmesi özelliklerin açığa çıkmasına neden oldu. 

Redmi Watch 2 özellikleri neler?

Redmi Watch 2 için yapılan tanıtıma göre akıllı saatte 1.6 inç boyutunda AMOLED bir ekran kullanılacak. Önceki seriye göre daha büyük gövde ekran oranına sahip olan modelde, tamamen bir akıllı saat desteğinin sunulması bekleniyor. Görünümü ile akıllı saat olsa da özellikle spor bandı gibi kullanılması ve fitness takipçisi olması mümkün olan cihaz, telefon ile eşleştirilerek kolay bir şekilde kullanılabilecek.

Yeni üründe farklı özelliklere de yer verilmiş durumda. Uyku izleme, çeşitli spor mod desteği, GPS, SpO2 sensörü, kalp atış hızı takip etme gibi sağlık amaçlı olarak yapılabilecek pek çok farklı kontrol yeni ürün ile daha hızlı ve güvenli bir şekilde öğrenilebiliyor. Suya dayanıklı olarak üretilen yeni saat üstelik fildişi, uzay mavisi ve siyah gibi 3 farklı renk ile satışa çıkacak. Apple Watch tasarımını büyük oranda tekrar eden yeni akıllı saat, böylece Apple Watch tasarımını seven kullanıcıların da severek tercih edebileceği bir seçeneğin ortaya çıkmasını sağlayacak. 

28 Ekim tarihinde Çin’de gerçekleştirilecek özel bir lansman ile tanıtılacak olan Redmi Watch 2 göstereceği performans ile giyilebilir ekran sektöründe de yakından takip edilecek.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir