Geçtiğimiz yıl içerisinde duyurusu yapılan  Redmi Smart Band iddialı tasarımı ve fiyat etiketi ile beraber dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Serinin bu yeni sürümü Redmi Smart Band Pro ise geniş ekranın yanı sıra daha fazla özelliğe sahiptir. 

Redmi Smart Band Pro, uzun ömürlü pil özelliğine sahiptir

Redmi Smart Band Pro’nun tasarım detaylarına bakıldığında, akıllı bilekten çok daha akıllı saat görünümü vardır. 1.47 inç boyutundaki AMOLED ekran ince çerçevelere sahiplen, 450 nit maksimum parlaklık özelliği ile de dikkatleri üzerine topluyor. Bunun yanı sıra bilekliğin gövde kısmında ise bir tür naylon/plastik karışımı olan polikaprolaktam materyal bulunuyor. Redmi Smart Band Pro, suya dayanıklılık noktasında 50 metreye kadar direnç gösterme özelliğine sahiptir. Ancak bunun derecesini belirlerken, jiroskop ve PPG nabız sensörünün yanı sıra aynı zamanda SpO2 sensörü ve ekranın otomatik bir şekilde parlaklık ayarı için bir ışık sensörü yer alıyor. Akıllı bileklik bu anlamda rakiplerinden ayrılmayı başarıyor. 

3 18

110’dan fazla egzersizi takip etmek konusunda yardımcı olan Redmi Smart Band Pro, 15 farklı profesyonel takip moduna da sahiptir. Aynı zamanda 200 mAh batarya özelliği ile normal kullanım karşısında 14 gün, güç tasarrufu sağlandığında ise 20 günlük bir kullanım ömrü vardır. Çıkış tarihini ilerleyen dönemler içerisinde belli olacak akıllı bilekliğin fiyatının 70 dolar civarında olması düşünülüyor. 

Redmi Watch 2 Lite özellikleri ve fiyatı

Çin merkezli teknoloji şirketlerinden Xiaomi’nin duyurusunu yaptığı bir diğer giyilebilir teknoloji ürünü olan Redmi Watch 2 Lite modeli ise maliyet konusunu önemsiyor. Serinin ana modeline göre köşeli bir tasarımı benimseyen ürün, 1.55 inç boyutunda LCD ekran üzerine kuruludur. 320×360 piksel çözünürlük ise rakiplerine göre fena olmayan bir değere ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. 5ATM basınca kadar dayanıklılık sunan Redmi Watch 2 Lite, sensör kısmında ise dahili GPS desteği ile beraber geliyor. 

2 18

İvmeölçer, kalp atış hızı, SpO2, nabız takibi gibi fonksiyoneller sunan temel bir sensör paketi de buna eşlik ediyor. 262 mAh batarya ise normal kullanım karşısında 10 güne kadar kullanım ömrü sunuyor. Redmi Watch 2 Lite; siyah, mavi ve fildişi gibi 3 farklı renk seçeneği ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Son olarak ise söz konusu bu akıllı saatin 50 dolar altında bir fiyat etiketi ile çıkış yapması bekleniyor. Bu cihazlar ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda daha detaylı bilgiler elde edilebilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir