Redmi K80 ve K80 Pro modelleriyle piyasaya sürülecek Redmi K80 serisinin lansman tarihi açıklandı. Yeni modeller, iddialı özellikleriyle geliyor.

Redmi’nin en yeni modelleri olacak Redmi K80 ve Redmi K80 Pro modellerinin ne zaman tanıtılacağı merak ediliyordu. Bugüne kadar pek çok özelliği ile ortaya çıkan yeni Redmi K80 serisi için yeni bilgiler geldi. Yeni raporlar sayesinde yeni telefon modellerinin ne zaman satılacağı da netlik kazandı.

İşte Redmi K80 ve Redmi K80 Pro Tanıtım Tarihi

Amiral gemisi modeller için çalışmaların devam ettiği Redmi cephesinde yeni modeller için Kasım 2024’te tanıtım planlanıyor. Redmi K80 ve Redmi K80 Pro modellerini piyasaya sunacak Redmi, yeni modellerindeki bu geç tarihi işlemciler nedeniyle belirlemek durumunda kalmış. Zira telefonlarda Qualcomm’un piyasaya sunacağı yeni bir işlemci modeline yer verilecek. Bu da üretimin işlemcilerin piyasaya sunulmasının ardından yapılmasını zorunlu kılıyor.

Redmi K80 Serisinin Tanıtım Tarihi Açıklandı
Redmi K80 Serisinin Tanıtım Tarihi Açıklandı

Redmi K80 Pro’da Snapdragon 8 Gen 4 Olacak

Qualcomm tarafından Snapdragon 8 Gen 3 modeli üçüncü çeyrekte tanıtılacak. Bu tanıtım sonrasında ise Redmi üretimlerine başlayacak ve Redmi K80 serisini ardından piyasaya sunacak. Redmi K80 serisinin yanı sıra Xiaomi 15 serisinde de kullanılacak bu işlemciler, üreticilerin bir an önce çıkmasını beklediği donanımlar arasında. İşlemcinin tanıtılması beklenen dönem ise Eylül-Ekim ayları.

Redmi K80 Neler Sunacak?

Snapdragon 8 Gen 4’ü ilk kullanacak model Xiaomi 15 olacak. Xiaomi 15 serisi sonrasında tanıtımı yapılacak K80 serisinde Kasım 2024 itibariyle satış süreci bekliyor. Redmi K80 modelinde Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisini kullanacak şirket, Redmi K80 Pro’da ise Snapdragon 8 Gen 4 ile fark yaratacak. İki model arasında ciddi bir performans farkı olmasına neden olacak Redmi, böylece kesin bir seçim şansı sunacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir