Xiaomi’nin alt markası Redmi, 2023 yılında piyasaya sürmeyi planladığı Redmi K70 serisi üzerinde çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu serinin Redmi K70e, K70 ve K70 Pro olmak üzere üç farklı modelden oluşması bekleniyor. Ancak yeni gelen raporlara göre, bu telefonlarda önceki nesil Redmi K60 Pro’da bulunan 30W kablosuz hızlı şarj özelliğine yer verilmeyecek.

Bu özellik neden getirildi?

Bu kararın nedeni henüz açıklanmadı, ancak bazı spekülasyonlar maliyet tasarrufu veya pil ömrünü uzatma gibi sebepler ile alındığını öne sürüyor. Bu durumda, Redmi K70 serisi telefonlar yalnızca kablolu şarj desteği sunacak ve bu durum kablosuz şarj isteyen kullanıcıları hayal kırıklığına uğratabilir.

Redmi K70 serisinin diğer özellikleri ise oldukça etkileyici görünüyor. Redmi K70 ve K70 Pro modelleri, 2K çözünürlüklü düz bir AMOLED ekran, metalik çerçeve ve arka panel, MediaTek Dimensity 9200+ işlemci, 50MP ana kamera ve 3,2x optik zoom sunan telefoto lens gibi özelliklere sahip olacak. Ayrıca her iki model de Android 14 tabanlı MIUI 15 ile gelecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir