Redmi, yeni oluşturduğu K60 serisi akıllı telefonlarını 2022 Aralık ayında kullanıcıların hizmetine sundu. Bu seri üç modelden oluşuyor. Bunlar: Redmi K60Pro, Redmi K60 ve Redmi K60E modelleridir. Bu üç model de 120 Hz yenilenme hızına sahip. Ayrıca üç telefonda 2K çözünürlük özelliği bulunmaktadır. 6,67 inç Amoled ekrana sahiptir. Çin merkezli akıllı telefon üretim şirketinin Redmi K60 akıllı telefon serisini daha geniş kapsamlı bir hale getirmek için çalışmalara devam ettiği bildirildi. Yakın tarihli bir raporda, Redmi K60 Ultra’nın yakında piyasaya sürülebileceğini ve ayrıca birkaç özellik detayının sızdırıldığı öne sürüldü. 

Redmi K60 Ultra’nın özellikleri belli mi? 

Henüz Redmi K60 Ultra için tam manasıyla açıklanan bir özelliği bulunmamakta. Bununla birlikte bir weibo gönderisinde, Digital Chat Station adlı kaynağın, Redmi’nin K60 Ultra cihazını yılın üçüncü çeyreğinde, yani Temmuz, Ağustos veya Eylül aylarında piyasaya çıkaracağını öne sürdü. Sızan bilgilere göre Redmi K60 Ultra akıllı telefonun 100W hızlı şarjı destekleyebileceği öne sürüldü. MediaTek Dimensity 9200 yonga adlı setinden güç alabileceğinin de beklendiği görüşü ortaya atıldı. Bu ortaya çıkan doğrunlanmamış özellikler onaylanırsa Redmi K60 Pro ve serideki telefonlar önemli ölçüde iyileştirilebilecek.

redmi k60 pro
Redmi K60

Ayrıca Redmi K60 Pro’un bazı özellikleri de piyasaya sunuldu. Siyah, beyaz, mint ve şampiyon siyahı olmak üzere dört rengi bulunmakta. 8 GB RAM+128 GB depolama alanı bulunmakta. 67 W kablolu hızlı şarjı desteklemekte. 

Redmi K60 Ultra’nın, 2022 Ağustos ayında piyasaya sürülen Redmi K50 modelinin yerini alması bekleniyor. 

Selçuk Üniversitesi'nde İşletme Okudu İmza İnternet Teknolojilerinde Dijital Çırak

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir