Redmi 30 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip yeni kavisli monitörünün tanıtımını gerçekleştirdi. Redmi’nin 200 Dolar fiyat etiketine sahip 30 inç büyüklüğündeki ilk kavisli monitör modeli olacak. 

Xiaomi bünyesinde varlığını devam ettiren Redmi yeni monitör modelleri ile kullanıcıların karşısına çıkmaya devam ediyor. Birkaç monitör ile piyasaya giriş yapan Redmi, şu an için 30 inç büyüklüğünde kavisli ekrana sahip modeli ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Söz konusu bu Redmi’nin yeni 30 inç Curved monitör modeli gündemde. 

Kavisli 30 inç Curved monitörü 

Günümüzde her alanda pek çok büyük ekranlar tercih edilir oldu. Artık televizyondan telefona kadar tüm teknolojik cihazlarda belirli boyutlarda ekranlar tercih ediliyor. Monitörlerde de aynı durum söz konusudur. Eskiden 18 inç monitörler varken, şimdi 24-27 inç monitörler daha çok kullanılıyor. Fakat eğer daha fazlasını isterseniz de Redmi’ninki gibi 30 inç ekranları tercih edebilirsiniz. Redmi esasında oyuncuların dikkatini çekecek olan yeni monitörün tanıtımı yapıldı. 30 inç büyüklüğünde olan bir ekrana sahip olan bu monitör oyun oynamayı sevenler ya da dizi/film izlemek isteyen kullanıcılar için oldukça başarılıdır. 2560 x 1080 piksel WFHD çözünürlük özelliğine sahip olan bu Curved ekran hem görüntü kalitesi hem de kavisli olması ile beğeni kazanıyor. 

Musixen 20 milyon dolar değerleme üzerinden 2 milyon dolar yatırım aldı

200Hz yenileme hızı ile kullanıcıların beğenisine sunulan bu monitör, 21:9 en boy oranına ve %126 sRGB renk gamına sahiptir. Aynı zamanda DC Karartma ile AMD FreeSync desteğine ile de sunulan Redmi 30 inç monitör üç tarafında inçe çerçevelere sahiptir. Elbette ki alt kısımda daha kalın bir çerçeve de bulunuyor. Kalın gövdeli ayak tasarımı ile gerçekten de beğeniliyor. Üzerinde ise iki adet HDMI bağlantı noktasına sahip olan bu cihaz bir de DP girişine sahiptir. 8 Nisan’dan sonra satışta olacak olan Redmi 30″ Curved monitör ortalama 200 Dolar fiyat ile kullanıcıların karşısına çıkacak. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir