Güncel telefon markalarından biri olan Xiaomi, X hesabından yaptığı paylaşım ile yaklaşan Redmi 13C modelinin tanıtım posterlerini gözler önüne serdi.

Xiaomi’nin geçen sene piyasaya sürdüğü ve ülkemizde 5 bin 300 TL’lik başlangıç fiyatına sahip olan Redmi 12C’nin devam modeli için çalışmalar başladı. Daha öncelerde IMEI veri tabanında ortaya çıkan ve tasarımı belli olan akıllı telefonun şimdi de resmi tanıtım posterleri yayınlandı.

Redmi 13C'nin tanıtım posterleri yayınlandı

Redmi 13C’nin tanıtım posterleri yayınlandı

Xiaomi, X hesabından yaptığı paylaşım ile yaklaşan Redmi 13C modelinin tanıtım posterlerini gözler önüne serdi. Buna göre akıllı telefon mavi, siyah, kar fırtınası beyazı ve açık yeşil renkleri ile raflarda yerini alacak.

Tanıtım posterlerinde akıllı telefonun çıkış tarihine ilişkin herhangi bir detay mevcut değil. Fakat iddialara göre bu yıl bitmeden piyasaya sürüleceği söz konusu.

Redmi 13C diğer modellerine kıyas ile daha modern bir arka panel tasarımı ile geliyor. Ayrıca cihaz selefindeki gibi 50 megapiksellik bir ana kameraya sahip.Ön tarafta herhangi bir değişiklik yok. Önceki modelde yer alan U şeklindeki çentik ve daha çok uygun fiyatlı cihazlarda yer alan kalın çerçeveler bulunuyor.

Akıllı telefonda 6.74 inç ve FHD+ çözünürlük ve 90 Hz yenileme hızı bulunan IPS LCD panel yer alacak. Ayrıca 18W hızlarında şarj olan 5.000 mAh’lik pilden beslenecek. Aynı zamanda önceden de bahsettiğimiz gibi 50 Megapiksel ana , 2 Megapiksel derinlik ve 8 Megapiksel ultra geniş açıdan oluşan üçlü kameraya sahip olacak. Cihazın önünde ise 8 Megapiksellik bir selfie kamerası yer alacak.

Üründe kullanılacak olan işlemci giriş segment MediaTek Helio G85 olacak. 12 nm mimari ile üretilen yonga seti; 2x 2.0 GHz ARM Cortex-A75 ve 6x 1.8 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeklerine ek olarak Mali-G52 MC2 grafik biriminde kullanılıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir