Redmi 10A’nın akıllı telefon gündemine sızdırılan son özelliği, lansmanından birkaç gün önce ortaya çıktı.

Giriş seviyesi akıllı telefonlar, popüler kullanıcı serilerinden biridir. Xiaomi’nin bir alt markası olan Redmi, giriş seviyesi, uygun maliyetli akıllı telefonlar üretiyor. Şu anda Redmi 10A özellikleri, Geekbench sonuçları ve temel özellikler sızdırılıyor.

Xiaomi 220233L2C model numarasına sahip henüz piyasaya çıkmamış bir Xiaomi akıllı telefon, bugün Geekbench’te bazı önemli detaylarıyla birlikte bulundu. Bu cihazın Redmi 10A olarak adlandırılan gelecekte bütçe dostu bir akıllı telefon olabileceğine dair spekülasyonlar var.

Redmi 10A, MediaTek Helio G25 işlemci ile birlikte gelebilir

Listeye göre kullanıcılar tarafından kullanıldığı rivayet edilen Redmi 10A, giriş seviyesi MediaTek Helio G25 telefonlarda bulunan sekiz çekirdekli MediaTek MT6762G, kendi işlemcisi gibi çeşitli düşük maliyetli akıllı telefonlarda bulunan bir işlemci.

Redmi Note 11 serisi global versiyonu ne zaman satışa çıkıyor?

Ayrı olarak, aynı listeden, cihazın 4 GB RAM ile ön yüklendiğini gördük, ancak açılış sırasında daha fazla RAM çeşidinin mevcut olmasını bekliyoruz. Yazılım açısından bakıldığında, Xiaomi 220233L2C akıllı telefon kutusundan Android 11 ile çıkmış gibi görünüyor.

Sızıntıların ve raporların geri kalanı şimdilik çoğunlukla gizli kalıyor. Ancak HD+ IPS LCD ekran, tek veya çift arka kamera ünitesi ve yüksek kapasiteli pil gibi bazı standart özellikleri bekleyebilirsiniz. Cihazınız hakkında daha fazla bilgi eklendiğinde size haber vereceğiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir