Redfall, Arkane Studios Austin tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan bir nişancı video oyunudur. Redfall, Microsoft Windows ve Xbox Series X/S için 2 Mayıs 2023’te yayınlanacak!

strongredfallun cikis tarihi duyuruldunbspstrong

Redfall oyunu için çıkış tarihi duyuruldu! Yeni oynanış görüntüleri paylaşıldı!

2023 yılının en çok beklenen oyunlarından olan Arkane Austin’in arkasındaki ekip, Xbox Developer Direct etkinliği sırasında Redfall’ın çıkış tarihini, hangi platformlarda çıkış yapacağını ve yaklaşık 12 dakikalık yeni bir fragman yayınladığını duyurdu.

Redfall için yeni bir fragman paylaşıldı ve oyunun benzersiz oyuncu yetenekleri ile, Redfall’ın geçtiği Redfall, Massachusetts’teki, deniz feneri görevini inceliyoruz.

Redfall oyunu nedir?

Redfall, hem tek oyunculu hem de çok oyunculu olarak oynayabileceğiniz hikaye tabanlı bir nişancı oyunudur. Oyuncular dört ana karakter arasından seçim yapabilmektedir. Kriptozoolog ve mucit Devinder Crousley, telekinetik öğrencisi Layla Ellison, savaş mühendisi Remi de la Rosa ve Doğaüstü tetikçi Jacob Boyer. Daha sonra  Redfall’u bir bilim deneyinin sonucu olarak gören vampirlerle savaşmaya başlıyorsunuz.

Redfall hangi tarihte çıkacak?

Arkan Studios tarafından geliştirilen ve Bethesda tarafından yayınlanan açık dünya FPS nişancı oyunu Redfall’ın hangi tarihte yeni nesil Xbox ve PC kullanıcıları için ne zaman çıkacağı açıklandı. 

Arkane Studios, hikaye tabanlı nişancı oyunu Redfall’ın Xbox Developer Direct etkinliği kapsamında 2 Mayıs’ta piyasaya sürüleceğini sevenlerine duyurdu.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir