Son dönemin popüler oyunu olan Red Dead Redemption 2 oyunu şuan için sadece PS4 konsolları için piyasada yer alıyor. Yakın zamanda bilgisayarlar için de çıkması beklenilen oyun hem grafik hem de atmosleri ile bir hayli beğenilmeye devam ediliyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde benzer bir atmosfere sahip 5 mobil Android oyunu sizlere derledik. Vahşi Batı temasına sahip olan bu oyunlar ile az da olsa Red Dead Redemption 2’nin benzer deneyimini yaşayabilirsiniz. Rockstar Games’ın en iddialı oyunlarından birisi olan Red Dead Redemption 2 sadece grafikleri değil oyun içi dinamikleri ve oyun yapısı ile oyuncuların gönlünü kazanmış durumda. Oyunun şuan için sadece PS4 ve Xbox One konsollarında yer aldığını hatırlatalım.

Rockstar Games tarafından oyunun PC sürümünün geleceği doğrulanırken mobil için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz. Gelin şimdi mobil platformda vahşi batı temasını işleyen Red Dead Redemption 2 benzeri en iyi mobil oyunlara göz atalım.

West Gunfighter

1 1541513992

Oyun içi geniş haritası ile dikkat çeken West Gunfighter oyunculara vahşi batı deneyimi sunmayı hedefliyor. Açık dünya yapısı ile bir hayli benzer yapıda olan bu oyun, içerisinde yer alan görevler ve çeşitli oyun için etkinlikleri ile dikkat çekiyor. Sizde mobil cihazlarınızda vahşi batı deneyimi için West Gunfighter oyununu deneyebilirsiniz.

Guns And Spurs

2 1541514028

Vahşi batı temasını ele alan bir başka oyun Guns and Spurs ise aksiyonlu bir yapıya sahip durumda. Oyun içinde kullanıcılar 10 suçlu yakalama ve 10 at yarışı görevine sahip durumdalar. Diğer yandan oyun görevlerinde birçok silah çeşitliliğinin olduğunu belirtelim.

Six Guns: Gang Showdown

3 1541514039

Açık dünya yapısına sahip olan bu oyunda 40’a yakın oyun için görev yer alıyor. Uzun bir oyun deneyimi sunması beklenilen oyun içinde ayrıca at yarışı gibi ek özel etkinlikler de yer alıyor.

The Lawless

4 1541514050

Vahşi batı temasına sahip olan The Lawless, dinamik yapısı ile dikkat çeken bir oyun olarak geliyor. Oyunda kanun kaçağı karakteri yönetip düşmanları indirmeye çalışıyorsunuz.

Western Two Guns Sandboxed

5 1541514192

RPG yapısına sahip olan Western Two Guns Sandboxed birçok oyun içi kişiselleştirme seçeneği ve oyun içi mini oyunları ile başarılı bir Vahşi Batı temalı oyun olarak geliyor. Henüz oyunun erken erişim safhasında olduğunu belirtelim.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir