RMX3475 model numarasına sahip olan Realme cihazı kısa süre önce Çin’in sertifika kurulu TENAA tarafından onay almıştı. Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Realme, söz konusu telefonun V25 adıyla 3 Mart’ta resmiyet kazanacağını belirtildi. Tanıtım afişinde görülen cihazın TENAA kayıtlarındaki cihazla aynı olduğu dile getiriliyor. Etkinlik Çin’de yerel saatle 14:00’da başlayacak.

Afişte “Yasak Şehir” isimli Çin imparatorluğu sarayından söz ediliyor. Bu saray, 500 yıl boyunca Çin’in siyasi merkezi haline geldi. Realme’nin telefonun Yasak Şehir seçeneğini çıkarması muhtemel olarak görülüyor. TENAA kayıtlarından elde edilen bilgilere göre akıllı cep telefon 6.58 inç büyüklüğünde Full HD+ TFT ekran yer alacak. Akıllı cihazın merkezinde orta segment 2.2 GHz sekiz çekirdekli bir işlemci bulunuyor. Pil kapasitesinin ise 4880 mAh olacağı dile getiriliyor.

10 11

Cihazdaki bellek seçenekleri 6, 8 ve 12 GB olarak belirtilirken; depolama alanı seçenekleri de 128 ve 256 GB şeklinde olacak. Depolama alanı microSD kart desteğine sahip olacak. Realme V25 üçlü bir arka kamera özelliğiyle kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bu noktada ise 64 megapiksel ana kameraya 2 megapiksel çözünürlüklü iki sensör özelliğine sahip olacak. Söz konusu bu cihazın ön kısmında ise 16 megapiksel kamera bulunacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir