Türkiye’de resmi olarak yer alan isimlerin başında gelen Realme imzalı tablet Realme Pad Mini hakkında çıkan söylentilerden sonra resmi tanıtım da yapıldı. Türkiye’de pek çok farklı telefon modelinin satışını gerçekleştiren Realme, yeni tanıttığı Realme Pad Mini adlı ürünüyle küçük bir Android tablet rekabetine yeni bir seçenek daha ekledi. 

Tek elde rahat kullanıma özel olarak küçük bir şekilde tasarlanan tablet, standart görülen bir gövde yapısı üzerine kuruludur. Teknik olarak bakıldığında ürün, 8,7 inç 1340×800 piksel LCD ekran özelliğine sahiptir. Cihazın ön kısmında yer alan 5 megapiksel F2.2 kamera olan tablet, arka kısmında tek bir 8 megapiksel F2.0 kamera yer alıyor. farklı renkte tasarlanan Android 11 işletim sistemli iPad Mini, gücünü temel ihtiyaçlar için tasarlanan Mali-G57 MP1 GPU’lu 12 nm Unisoc T616 işlemciden alıyor. 3 GB RAM + 32 GB depolama ve 4 GB RAM + 64 GB depolama özelliğiyle sunulan bu ürün, microSD yuvasına sahiptir.

23

18W şarj destekli 6.400 mAh pil özelliğiyle uzun bit kullanım ömrü sunan Realme Pad Mini, 3,5 mm kulaklık girişine sahiptir. 211.8 x 124,48 x 7.6 mm boyutlarında olan söz konusu bu ürün, 372 gram ağırlığında ve 195 dolarlık bir yurt dışı başlangıç fiyatına sahiptir. Modelin bir üst versiyonu içinse yaklaşık 235 dolar fiyat açıklanıyor. Bağlantı için ise USB-C kullanan tablet, firmanın ilk tableti olma özelliğine sahip değildir. Firmanın ilk olarak detayları aktarıldığı üzere büyük boyutlu Realme Pad modeli de sunulmuştu. Realme’nin iki tablet modeli de ileride Türkiye’de de satışa sunulabilir. 

Yeni nesil AMD ekran kartlarının çıkış tarihi

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir