Realme akıllı telefon ailesine yakın zamanda Realme Note serisini ekleyeceğini açıkladı. 

Realme’nin kurucusu ve CEO’su Sky Li, X (Twitter) hesabı üzerinden paylaştığı bir gönderide “Realme’nin yepyeni Note Serisini piyasaya sürmek üzere olduğunu paylaşmaktan heyecan duyuyorum” diyerek firmanın yeni akıllı telefonlar piyasaya süreceğini duyurdu. 

Realme’den başka telefonlar da geliyor. 29 Ocak’ta resmi olarak lanse edilecek olan Realme 12 Pro+ orta seviyeye 3x periskop kamera getirecek. Henüz tüm detaylar verilmedi fakat Türkiye’de de konumlanan markalardan olan Realme, CES 2024 kapsamında Realme 12 Pro+ için erken bir fiziksel sergileme gerçekleştirdi. Ay sonunda 12 Pro ile beraber tanıtılması beklenen 12 Pro+, bünyesinde 3x optik / 6x kayıpsız / 120x dijital zoom getiren bir periskop kamera (1/2-inç 64 megapiksellik OmniVision OV64B) taşıyor ve bu konuda konumlandırıldığı seviyede bir ilke imza atıyor. 

Realme Note 1
Realme Note 1

Realme Note 1 özellikleri

Realme Note 1’in 120 Hz yenileme hızına sahip ve 6,67 inç FullHD OLED ekrana sahip olduğu ve Dimensity 7050 yonga seti tarafından destekleneceği bilgileri sızdırılıyor. Cihaz 67W hızlı şarj desteğine sahip 5000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olduğu görülüyor.

Kamera tarafında 8MP ultra geniş ve 2MP makro lens ile eşleştirilmiş 108MP ana sensör yer alıyor. Özçekimler için ise ön tarafta 16MP sensör bulunuyor. Cihazda ayrıca ekran için parmak izi sensörü ve çift hoparlör de bulunuyor. Cihazın Infinix Note 30 ve Redmi Note 13 ile kıyaslandığı görülmesi orta seviye bir cihaz olması bekleniyor.

Realme Note 1’in kesin olmamakla birlikte 24 Ocak tarihinde tanıtılacağı bekleniyor. Bununla birlikte bir süre önce Unisoc T612 çipiyle destekleneceği söylenen Realme Note 50 adında bir model ortaya çıkmıştı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir