Realme, bugün gerçekleştirmiş olduğu etkinlik kapsamında pek çok modelin tanıtımını gerçekleştirdi. Realme GT2 Pro, Realme Buds Air 3 ve Relame Book Prime gibi ürünler, bu etkinlik kapsamında tanıtıldı.

Realme, bugün içerisinde gerçekleştirdiği etkinliği uzun bir süredir beklenen modelin tanıtımı yapıldı. Yeni akıllı cep telefonu Realme GT2 Pro’yu, yeni kablosuz kulaklığı Realme Buds Air 3’ü ve yeni dizüstü bilgisayarı Realme Book Prime’ı bu etkinlik kapsamında tanıtan Realme, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

Realme GT2 Pro, Snapdragon 8 Gen 1 işlemciye sahip

14 5

Realme, bugün içerisinde gerçekleştirdiği Realme 9 4G ile beraber Realme GT2 Pro’nun tanıtımını gerçekleştirdi. Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisi ile dikkat çeken Realme GT2 Pro’nun ön kısmında 6,7 inç büyüklüğünde AMOLED bir ekran yer alıyor. Bu ekran ile 120Hz yenileme hızı sunan cihaz LTPO 2 panele, QHD+ çözünürlüğe ve Gorilla Glass Victus’a özelliğine sahiptir. Cihazın arka kısmında iki adet 50MP’lik kameraya yer veren cihaz, elektriksel olarak gücünü 5000mAh’lik bataryadan alıyor. Söz konusu bu batarya ise 65W hızlı şarj desteğine sahiptir. Cihaz hakkında yapılan testlere göre cihaz 40 dakikada %100 şarja kadar çıkabiliyor. Cihazların fiyat etiketleri ise versiyonlara göre 590-700 dolar arasında değişiklik gösteriyor.

Realme Buds Air 3 ve Realme Book Prime’da etkinlikte yer aldı

15 3

Yine etkinlik kapsamında tanıtımı yapılan Realme’nin yeni dizüstü bilgisayarı Realme Book Prime, 14 inç büyüklüğünde 400 nit maksimum parlaklığa sahip olan bir ekran ile beraber geliyor. Bu ekranda 2160 x 1440 piksel çözünürlüğüne sahip olan görüntüler sunan Realme Book Prime, performansını Intel Core i5-11320H işlemcisinden alıyor. Söz konusu bu işlemcinin yanı sıra 16GB’a kadar RAM bellek sunan Realme, 512GB depolama da cihaz ile beraber sunuluyor. 54Wh pil özelliğine sahip olan Realme Book Prime, 12 saate kadar kullanım sunuyor. Şarj için ise 30 dakikada %50 şarj edebilen 65W’lık bir adaptör de cihaz ile beraber sunuluyor. Aynı zamanda cihaz üzerinde bir adet Thunderbolt bağlantı noktası da bulunuyor. Tüm bu özellikler ile dikkat çeken Realme Book Prime’ın fiyatı 700 euro şeklinde belirlendi.

Son olarak belirtmek gerekirse aktif gürültü engelleme teknolojisine sahip olan yeni kablosuz kulaklığı Realme Buds Air 3’ü ve Realme Smart Tv Stick modellerinin de tanıtımını gerçekleştiren Realme, gerçekten de her alanda yeni ürünler sunduğu bir etkinlik yapmış oldu. Aynı zamanda Realme Buds Air 3’ün fiyatı 46 dolar olarak açıklanırken, Realme Smart TV Stick’in fiyatı ise 40 dolar olarak açıklandı.

Tweet düzenleme butonu geliyor

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir