Ekranıyla ön plana çıkacak Realme GT Neo 6 SE’nin özellikleri ve tasarım bilgileri açıklandı. Realme şirketi, akıllı telefon işindeki çalışmalarına son hızla devam etmekte.

Çinli şirketin bir sonraki hedefi Realme GT Neo 6 SE cihazını piyasaya çıkarmak. Ürünle ilgili bugüne dek çok fazla detay ortaya çıkarılmazken, bu yavaş yavaş değişti. Akabinde, son gelen raporlar cihazla ilgili kritik teknik detayları ortaya koymakta. 

Ekranıyla ön plana çıkacak Realme GT Neo 6 SE'nin özellikleri ve tasarım bilgileri açıklandı. Realme şirketi, akıllı telefon işindeki çalışmalarına son hızla devam etmekte.

Realme GT Neo 6 SE Telefonun Tasarımı ve Teknik Özellikleri  

Realme GT Neo 6 SE modelinin canlı görüntüsü lansman öncesi ortaya çıkmış oldu. Bu görüntü de  telefonun arka panelinde üçlü kamera kurulumunu görüyoruz. Ön tarafı görünümünde sektör standartlarının üzerinde bir ekran gövde oranına sahip delikli bir panel bulunmakta.

Model ekran konusunda oldukça iddialı göründüğünün altını çizelim. Çünkü modelin BOE tarafından üretilen özel bir 8T LTPO OLED ekrana sahip olduğunu görüyoruz. Paneli, 1,5K çözünürlük sunuyor ve 0,5 – 120 Hz uyarlanabilir tazeleme hızına sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Dahası da ekran 6.000 nit tepe parlaklıkla gelse de global 1.600 nit parlaklıkla gelmek zorunda olacak.

Ekranıyla ön plana çıkacak Realme GT Neo 6 SE'nin özellikleri ve tasarım bilgileri açıklandı. Realme şirketi, akıllı telefon işindeki çalışmalarına son hızla devam etmekte.

Modelde kullanılacak işlemci Snapdragon 7+ Gen 3 olacağı söyleniyor. Yonga setine bakıldığında, 4 nm tasarımıyla üretilen yonga seti; 3x 1.9 GHz ARM Cortex-A520 ve 1x 2.8 GHz ARM Cortex-X4, 4x 2.6 GHz ARM Cortex-A720 çekirdeklerine ek olarak Adreno 732 grafik birimine ev sahipliği yaptığı görülüyor. Son olarak ise telefonun Nisan ayında piyasaya sürüleceği konuşuluyor.

Realme 12X teknik özellikleri şu şekilde sıralanabilir;

ÖzellikAçıklama
Ekranı6.67 inç – LCD120 Hz yenileme hızı625 nit parlaklık sunuyor
İşlemcisiMediaTek Dimensity 6100+
RAM12 GB + 12 GB veya Sanal RAMi Bulunuyor
Depolaması256 GB veya 512 GB
İşletim SistemiAndroid 14 tabanlı Realme UI 5.0 İşletimi
Batarya Kapasitesi5000 mAh kapasitesi
Hızlı Şarjı15W şarjı
Arka Kameraları50 megapiksel ana kamerası + Yardımcı kameraları
Ön Kamerası8 megapiksel
Su ve Toz DirenciBulunuyor (IP54)
Parmak İzi TarayıcıVar (yan tarafa değil)
Kalınlık7.89 mm
Ağırlık190g

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir