Realme özellikleriyle ön plana çıkan yeni Realme GT Master ve Realme C25Y modelleri yakın zamanda Türkiye’de satışa sunuyor. Türkiye’de kullanıcıların beğenisine sunulmaya hazırlanan Realme GT Master, Qualcomm’un Snapdragon 778G 5G işlemcisiyle geliyor. Android 11 yüklü gelen telefon kamera performansı ile dikkat çekiyor. 

64 megapiksellik ana kamera özelliği ile detaylı fotoğraflar çekebilen modelde 8 megapiksel ultra geniş açı ve 2 megapiksel makro kameralar yer alıyor. Telefonun ön kamerası ise 32 megapiksel çözünürlüğündedir. Cihazın arka kamera 4K video kaydına, ön kamera ise Full HD video kaydı yapmaya imkan tanıyor. 6,43 inçlik Super AMOLED ekranı bünyesinde bulunduran modelin ekranı 120 Hz’lik yenileme hızına sahiptir. Böylelikle akıcı bir ekran deneyimi sunuluyor. 4.300 mAh pil kapasitesine sahip olan telefonun pili 33 dakikada yüzde 100 şarj seviyesine kadar çıkıyor. Cihazda aynı zamanda ekrana entegre parmak izi sensörü de yer alıyor.

19 2

Realme GT Master’ın yanı sıra Realme C25Y de Türkiye’ye geliyor

Microsoft siber saldırıyla karşı karşıya

6,5 inç IPS LCD ekran özelliğine sahip olan telefon Unisoc T610 işlemci ve 4 GB RAM yer alıyor. Cihazın kamera kısmında ise 50 megapiksellik geniş açı kamera bulunuyor Bu kameranın yanı sıra Realme C25Y’de 2 megapiksel makro ve 2 megapiksel derinlik kameraları bulunuyor. Telefonun ön kısmında 8 megapiksel kamera yer alıyor. Realme C25Y, GT Master’dan daha yüksek bir pil kapasitesi bulunuyor. Pil kapasitesi 5.000 mAh olan cihazda 18 watt hızlı şarj desteği yer alıyor. Söz konusu bu telefonların Türkiye fiyatları ise henüz aktarılmadı. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir