Realme GT 2 modelin tanıtılması için geri sayıma geçiş yapılırken bugün yeni bir sızıntı daha yaşandı. Telefonlarda kullanılan soğutma sistemi ayrıntılı bir şekilde paylaşıldı.

Realme’nin son dönemlerde en çok dikkat çektiği telefon modellerinden bir tanesi olan Realme GT 2 serisi, iddialı özellikleri ile gündemden düşmüyor. Son olarak telefon modellerinde yer alacak soğutma sistemi ile ilgili ayrıntılar GSM Arena’da yer aldı.

Yüksek performans gerektirecek oyun ve uygulamaların çalıştırılması sırasında telefonda ısınmanın yaşanmaması için özel soğutma sistemleri ile desteklenmesi, performansı ve kullanılabilirliği arttıracak. Özel ve mini boyutlarda oluşturulmuş buhar odaları sayesinde ısıyı dışarı atacak olan telefon, böylece donanımların ısı kaynaklı olarak zarar görmesini önleyecek. 

realme gt 2 sogutma tasarimi
Realme GT 2 afişi

Sızdırılan görselde de görülebileceği gibi özel bir soğutma sisteminin dahil edildiği telefon, böylece bugüne kadarki süreçte telefonlardaki ısınma problemini tarihe karıştıracağı gibi yeni telefona sahip olanlar için bu durum bir avantaj yaratacak. 

Sızıntıda soğutma sistemine ek olarak özel oyun ve performans modu için 3.0 sürümünün de tanıtılacağı belirtildi. Realme GT 2 serisinde yer alacak olan bu mod, böylece telefondaki donanımların maksimum performans ile çalışarak tüm kapasitenin kullanılmasını sağlıyor. Bu model için yapılan sızıntı ise şöyle;

Realme GT 2 afişi
Realme GT 2 afişi

Realme’nin yeni amiral gemileri için yapacağı tanıtım sonrasında sektöre damga vurması bekleniyor. Yeni modellerin satış rakamlarında da beklentileri aşması, şirketin rakipleriyle arasındaki farkı kapatmasını sağlayabilir.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir