Son dönemler içerisinde akıllı cep telefon sektöründe daha da aktif olarak yer alan Realme’nin yakın zaman içerisinde tanıtımını yapacağı GT 2 Pro hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. 

Huawei’nin 2019 yılında ABD’nin güvenliğini tehdit etmesi gerekçesi ile kara listeye adını yazdıran ve bu sebeple de çeşitli yaptırımlar ile karşı karşıya kalması sebebiyle ağırlığını kaybetmişti. Bunun ardından ise kendini gösteren şirketlerden biri de Realme oldu. 2018 yılında OPPO’nun alt markası olarak aktif olmaya başlayan şirket, günümüzde özellikle de Çin pazarında oldukça etkindir. Şirket bu doğrultuda yeni ürünlerini kullanıcıların beğenisine sunmak adına hızla çalışmalara devam ediyor. Hatırlamak gerekirse bu yılın ilk ayların amiral gemisi özelliklerine sahip olan Realme GT 5G’nin tanıtımı yapılmıştı. Bu modelin ardından ise yeni modeller üzerinde çalışmalara devam eden şirketin yakın zamanda tanıtmaya hazırlandığı Realme GT 2 Pro’nun fiyatı ve lansman tarihi sızdırıldı.

Realme GT 2 Pro yakın zamanda geliyor

3 5

Bilindiği üzere Çinli mikroblog sitesi olarak görev yapan Weibo, akıllı cep telefon piyasası için oldukça önemli bir yere sahiptir. Öyle ki söz konusu bu cihaz ile ilgili olarak sızıntı ve raporların önemli bir kısmı bu site aracılığı ile sunuluyor. Aynı durumun Realme GT 2 Pro için de geçerli olduğunu söylemek mümkündür. Kısa bir süre önce sektörde güvenilir bir sızıntı yapmasıyla adından söz ettiren Digital Chat Station, akıllı telefonun fiyat etiketi ve lansman tarihine kadar pek çok detay sundu.

Sızıntılardan elde edilen bilgilere göre Realme GT 2 Pro, 2022’nin ilk aylarında düzenlenecek olan Çin lansmanı ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bundan kısa bir süre sonra da gerçekleşecek olan lansman ile berabere Avrupa pazarında yer alacak. Bunun yanı sıra aynı sızıntıdan elde edilen bilgilere göre, akıllı cep telefonun 625 ve 781 dolar olmak üzere iki farklı seçenekle satışa çıkacağı belirtildi. Elbette ki şu an için kesin bilgi demek zor olur. Öyle ki cihaz, farklı tarihlerde farklı fiyat etiketleri ile kullanıcıların karşısına çıkabilir. Akıllı cep telefonun teknik özellikleri ile ilgili de çeşitli sızıntı ve raporlar gündeme geldi. Buradaki bilgilere göre ise cihaz, 6.51 inç FHD+ çözünürlüklü Süper AMOLED panelle gelecek. Söz konusu bu panel, 20:9 en boy oranı ve 120 Hz tazeleme hızı sunacak. Cihaz teknik açıdan oldukça güçlü özellikler ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir