Realme, yeni modelleri için tanıtıma hazırlanıyor. Sahneye çıkacak modellerin Realme Buds Air 6 ve Realme GT Neo 6 olacağı belirtildi.

Realme, GT Neo 6 modeli uzun zamandan beri gündemde yer alıyordu. Özellikleri büyük oranda sızdırılmış olsa da resmi tanıtımı yapılmayan bu model, gerçekleştirilecek lansman ile duyurulacak. Ancak bu lansmanda GT Neo 6 modelinin yanı sıra Realme Buds Air 6 modeli de tanıtılacak. Yeni modelleriyle piyasaya iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan şirketin tanıtım saati henüz paylaşılmadı.

Realme Buds Air 6, Realme GT Neo 6 ile Tanıtılacak
Realme Buds Air 6, Realme GT Neo 6 ile Tanıtılacak

Realme Buds Air 6 Neler Sunuyor?

Tanıtım öncesinde Realme Buds Air 6 ve Buds Air 6 Pro olarak iki versiyonun yer alacağı görüldü. Resmi web sitesinde yeni modelleri için özel bir sayfa ayıran şirket, bu bölümde bazı detaylara yer verecek. Realme imzalı kablosuz kulaklıklar 50 desibele kadar gürültü engelleme özelliğini destekleyecek. LHDC 5.0 ve Hi-Res sertifikasıyla birlikte tanıtılacak olan bu modellerde 12,4 mm ses sürücüleri, altı dahili mikrofon yer alacak. Tanıtımlarda yer alan bilgilere göre bu kulaklıklarda tam şarj ile 40 saate kadar bir kullanım elde edilebilecek. Gürültü engelleme özelliği açıldığında ise bu sürenin altına düşülecek. Ancak tüm bunlara rağmen 10 dakikalık bir şarj süresi kulaklıklarda 7 saatlik ses özelliği sunacak.

Realme Buds Air 6 Pro, temel versiyon ile benzer özellikler sunacak. Daha iyi bir dinleme deneyimi sunacak Pro versiyonunda daha fazla batarya ve 3D uzamsal ses efektleri yer alacak. Normal sürüm ve Pro versiyonu arasında büyük bir fiyat farkı beklenmiyor. Tanıtım sonrasında hem GT Neo 6 hem de kablosuz kulaklık modellerinin fiyatları ve tüm teknik özellikleri netlik kazanacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir