Realme yakında yeni bir Buds Air 3 kablosuz kulaklık modelini duyuracak.

Çıkış tarihi henüz belli olmayan kablosuz kulakların sızıntılarla elde ettiğimiz özelliklerini sizler için derledik. Çin merkezli teknoloji şirketi Realme, Buds Air serisine bir yeni teknolojiler eklemeye devam ediyor. Şirket yaklaşık bir yıl önce Realme Buds Air 2 kablosuz kulaklığını piyasaya sürdü. Serinin devamı niteliğindeki Air3’ün yakında satışa çıkacağı söyleniyor.

Realme’nin yeni kablosuz kulaklık modeli Buds Air 3’ün bazı özellikleri sızdırıldı. İki cihazla bağlantıya izin veren Realme Buds Air 3’ün yakında Hindistan’da satışa çıkacağı söyleniyor. Kablosuz kulaklıkların sızdırılan özelliklerine göre yeni kulaklık yaklaşık 4.000 Hint Rupisi veya 54 dolar değerinde.

Realme Buds Air 3 teknik özellikleri

Realme Buds Air 2, son derece işlevsel olmakla birlikte piyasadaki diğer müdavimlerine göre daha uygun fiyatlıydı. Buds Air 2’nin R2 işlemcisi sayesinde, yeni seride düşük frekanslı gürültü iptali 25 dB’ye kadar daha da geliştirildi.

Yeni kulaklık da üç mikrofonlu yeni kulaklık, aktif gürültü engelleme ve iletim modunu destekler. Realme Buds Air 3’ün tasarımı, serideki önceki model olan Buds Air 2’ye benzer. Buds Air 3 de selefi gibi kulak içi algılama sağlıyor ve kullanıcı kulaklıklardan birini çıkardığında sistem müzik çalmayı otomatik olarak durduracak.

Realme Buds Air geliyor!

Realme Buds Air 2’nin bir diğer ayırt edici özelliği de güç tüketimiydi. 5 saate kadar sürekli kullanımla kablosuz kulaklık, şarj kutusunu şarj etmek için 25 saat güç sağlıyordu. Ayrıca hızlı şarjı destekleyen Buds Air 2, 10 dakika şarj edildikten sonra 2 saat kullanılabiliyordu. Yeni seride geliştirilen daha fazla pil kapasitesi ile Realme Buds Air 3, tahmini 30 saatlik pil ömrü sunacağı düşünülüyor. Ayrıca daha hızlı şarj için USB Type C giriş desteği ekleyeceğine inanılıyor.

Realme Buds Air 3’ün çıkış tarihi ile ilgili henüz bilgi verilmedi, ancak yakında alıcıların kullanımına sunulacağı bildirildi. Realme Buds Air 3 hakkında ve şirketin yeni ürünleriyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için bizi takipte kalın.

Ayrıca Realme Buds Air modellerinden birini kullanıyorsanız deneyimlerinizi ve yeni ürünlerden beklentilerinizi de yorumlarla bizimle paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir