Realme, orta sınıf segmenti için bir sonraki büyük şeyini Realme 9 serisi şeklinde tanıtmaya hazırlanıyor.

Şirketin bu seri için iki nesil piyasaya sürdüğü önceki yılların aksine, bir süredir Realme 9 lansmanını atlıyor. Dizideki cihazların bu yıl Ekim ayında geleceği söylendi, ancak Realme 8s ve 8i lansman etkinliği sırasında şirket, 2021’de değil, yalnızca 2022’de geleceğini doğruladı. Realme CMO’su Bay Francis Wong bir tweet’te açıkladı. devam eden küresel çip sıkıntısı nedeniyle şirketin yol haritasını değiştirmek zorunda kaldı. Şimdi, 91Mobiles tarafından bildirilen en son gelişmeye göre, Realme 9 serisi önümüzdeki yılın başlarında piyasaya sürülecek ve dört akıllı telefon getirecek.

Realme GT Neo 2T tanıtıldı

Realme, Realme 9 serisi lansmanının 2022’de gerçekleşeceğini zaten doğruladı. Tipster Mukul Sharma’dan alıntı yapan 91mobiles raporu, bu akıllı telefonların Şubat 2022’de piyasaya çıkacağını iddia ediyor. Ocak 2022’nin son haftasında yerini aldı. Raporda şirketin Realme 9, 9 Pro, 9 Pro+/Max ve 9i getireceği belirtiliyor. Şirket, akıllı telefonların tam listesini başlatmak için muhtemelen iki farklı etkinlik düzenleyecek.

Realme 9 serisi özellikleri

Realme 9 ve Realme 9 Pro, orta seviye departman için olağan özellikleri getirmeli olsa da, 9 Pro+/Max daha çekici olabilir. Realme 9 Pro, RMX3393 model numarasıyla IMEI veritabanından geçti. Benzer şekilde, model numarasına sahip Realme 9i ve Realme 9 Pro Plus, yaklaşmakta olan amiral gemisi Realme GT 2 Pro ile birlikte EEC sertifikasından geçti. Dolayısıyla Realme’nin şimdiden küresel bir sürüm için zemin hazırladığı sonucuna varabiliriz.

Realme’nin yeni orta sınıf akıllı telefonları getirmeye devam ettiğini görmek doğal. Ne de olsa Redmi Note 11 serisi Çin’de zaten mevcut ve kısa süre içinde kılık değiştirmiş olsa bile küresel pazarlara ulaşacak. Note serisi şu anda Realme numaralı akıllı telefonların en büyük rakibi konumunda. Şimdilik, yaklaşmakta olan akıllı telefonların ailesi hakkında söylenecek fazla bir şey yok. 91mobiles’e göre 9 Pro Plus, amiral gemisi segmentiyle oynayacak. Bir Qualcomm Snapdragon 870 SoC’yi daha düşük bir fiyat noktasına, ayrıca bir AMOLED ekrana ve 108 MP kamera kurulumuna getirecek. Önümüzdeki günlerde daha fazla detayın ortaya çıkmasını bekliyoruz.

Realme CMO’su Bay Francis Wong, bir tweet’te şirketin devam eden küresel çip sıkıntısı nedeniyle yol haritasını değiştirmek zorunda kaldığını açıkladı. Şimdi, 91Mobiles tarafından bildirilen en son gelişmeye göre, Realme 9 serisi önümüzdeki yılın başlarında piyasaya sürülecek ve dört akıllı telefon getirecek.Realme, Realme 9 serisi lansmanının 2022’de gerçekleşeceğini zaten doğruladı. Tipster Mukul Sharma’dan alıntı yapan 91mobiles raporu, bu akıllı telefonların Şubat 2022’de piyasaya çıkacağını iddia ediyor. Ocak 2022’nin son haftasında yerini aldı. Raporda şirketin Realme 9, 9 Pro, 9 Pro+/Max ve 9i getireceği belirtiliyor. Şirket, akıllı telefonların tam listesini başlatmak için muhtemelen iki farklı etkinlik düzenleyecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir