Realme ailesinin yeni üyesi Realme 9 Pro Plus’ın ana kamerası satışa çıkacak. Realme 9 Pro Plus’ın kamera özellikleri detaylı bir şekilde ortaya çıktı.

Realme, gençler için en son yüksek kaliteli teknolojik altyapıyı ve ürün tasarımını sağlamaya devam ediyor. Realme, ailenin yeni üyesi Realme 9 Pro Plus ana kamerayı kullanıma sunacak. Realme 9 Pro ailesi ile ilgili tüm detaylar yarın gerçekleşecek olan online global lansman ile paylaşılacak. Kamerayla ilgili merak edilen bilgiler burada!

Realme 9 Pro Plus’ın kamera özellikleri

Realme 8 Pro ile bir sonraki adımı atan marka, realme 9 Pro Plus ile çıtayı daha da yükseltmeyi hedefliyor. Yeni kameranın performansında verimlilik oranının önemli ölçüde arttığını göreceksiniz. Özellikle düşük ışık koşullarında görünen çerçevelerle. ProLight Görüntüleme Teknolojisi olarak adlandırılan bu girişim, kendi segmentinde güçlü bir konuma sahip olacak. ProLight
görüntüleme teknolojisi, her ortamda net görüntüler yakalamayı mümkün kılar. Bununla birlikte, büyük bir görüntü sensörü, dijital gürültü azaltma algoritmaları ve ikili sabitleme sistemi, kamera teknolojisinin diğer yoldaşlarıdır. Sony IMX766 popüler bir high-end amiral gemisi akıllı telefon sensörü ve bu sensör yeni modelde bizlerle olacak.

1/1,56 inç sensör, onu kategorisindeki en büyük sensör yapar; Rakip model kameralardan yüzde 45’e kadar daha fazla ışık girişi sunar. ProLight Görüntüleme teknolojisi ile donatılmış ana kamera, fotoğraflar için optik görüntü sabitleme ve filmler için elektronik görüntü sabitleme özelliklerine sahiptir. Optik görüntü sabitleme teknolojisi sayesinde, kamera lensi artık istenmeyen hareketleri telafi ediyor ve daha net bir görüntü sağlıyor.

Bu doğrultuda Realme 9 Pro Plus ProLight Imaging Technology’nin Yapay Zeka Gürültü Azaltma Motoru 3.0 ile ortam gürültüsü daha hızlı ve daha doğru bir şekilde yayılacaktır. Bir dizi birden fazla fotoğraf görüntülemek için Realme 9 Pro Plus üzerindeki deklanşöre basın. AI Gürültü Azaltma Motoru ise farklılıkları tespit etmek ve mümkün olduğunca çok dijital gürültüyü ortadan kaldırmak için görüntü aracılık teknolojisini kullanacak.

Ancak dijital gürültü birçok şekil ve boyutta olabileceğinden, AI gürültü azaltma motoru bu şekilleri algılamak ve kaldırmak için derin öğrenmeyi kullanır ve çok daha az dijital gürültü ile net, düşük ışıkta görüntüler sunar. Ana kamerayı çalıştıran ışık fotoğrafçılığı teknolojisi, aydınlatma koşullarından bağımsız olarak tüm anların net bir şekilde yakalanmasını sağlayacak.

Realme 9 Pro Plus, realme akıllı telefon serileri arasında en iyi kameraya sahip; Ana makinelerle rekabet edebilecek bir seviyeyi yükseltecek. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir