Dev şirketlerden Razer, RGB işini bir üst çıtaya taşıma kararı aldı. Oda kategorisine yeni ampuller ekledi. İşte yeni ve özel ampullere ait detaylar ve çok daha fazlası

Razer, yeni bir oyuncu odası aydınlatma serisi yarattığını açıkladı. Bu haber, Razer’ın oyun ekosistemine yönelik en önemli adımlarından birini de duyurmamızı sağladı. Razer firmasına ait yeni RGB ampuller, şirketin RGB aydınlatma teknolojisini yeni ürünlerle karşımıza çıkardı.

RAZER AETHER LAMP

Razer Aether Lights Koleksiyonu Çok Ses Getirecek

Razer Aether Lights isimli koleksiyon; Aether Lamba Pro, Aether Lamba, Aether ampuller ve Aether ışık şeridinden meydana geliyor. Her bir yeni ürün, RazerCon2023 etkinliğinde ayrıntılı bir şekilde tanıtıldı. Yeni Razer ürünleri, oyuncu odası kategorisine girildiğinde görülebilir. Oyuncuların savaş istasyonlarını daha verimli ve güçlü hale getirmesi için Chroma RGB ile güçlendirilen aydınlatmalar da var. Bunlar da incelenebilir. Aether lamba, tek kısımlı aydınlatma sunan bir ürün oluyor.

Pro versiyonu ise çok bölgeli aydınlatma işlevi sunar. Evin temel aydınlatma sistemine senkronize edilebilir. Masa lambası formundadır. Aether Lamba ise Pro versiyondaki dokunmatik kontrol seçeneklerinden bazılarını içermez. Ampuller ve ışık şeritleri ise Razer Gamer Room aplikasyonu üzerinden özelleştirilebilen ürünlerdir. Bütün Razer ışıkları Matter uyumludur. Herhangi bir akıllı ev sisteminiz varsa birbiriyle eşleştirebilirsiniz.

Aether Lamba 80 dolar, Pro versiyon 130 dolar, ampuller 50 dolar ve şerit lamba ise 130 dolar üzerinden satışa sunulacak. 2023 senesi bitmeden satışları başlayacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir