Razer yeni donanımlarını tanıtmaya devam ediyor. Görücüye çıkarılan yeni model Razer BlackWidow V4 Mini HyperSpeed oldu.

Donanım dünyasını iddialı markalarından birisi olan Razer, tuş değiştirme konusunda esnek yapısıyla dikkat çeken Razer BlackWidow V4 Mini HyperSpeed modelini resmen tanıttı. Klavyelerdeki en büyük sorunlardan birisi olan tuş değişikliğinde yeni bir teknolojiyi tercih eden Razer, kullanıcılara bu konuda özgürlük ve kolaylık sunuyor. Mini klavye serisinin yeni üyesi olan Razer BlackWidow V4 Mini HyperSpeed, bir önceki modele göre de önemli değişikliklere sahip. Böylece Razer tercihi yapan kullanıcıların da kompakt klavyede iyi bir deneyim yaşaması sağlanacak.

Razer BlackWidow V4 Mini HyperSpeed Özellikleri

Normal modellere göre yüzde 65’lik bir boyuta sahip olan Razer BlackWidow V4 Mini HyperSpeed, daha küçük bir yapıda. Kompakt yapısı sayesinde kullanımda herhangi bir dezavantaj yaratmayan Razer mini klavye, ilk tanıtıldığı günden itibaren oyuncuların en çok tercih ettiği klavye modellerinden oluyor. 3. Nesil Touch mekanik tuş tasarımının tercih edildiği klavye, böylece ihtiyaç duyulduğunda yenileriyle değiştirilebiliyor. Üstelik Razer’in tanıtımda yer verdiği ifadelere göre her bir tuş 80 milyon kez basışa dayanıklı yapıda.

Razer BlackWidow V4 Mini HyperSpeed Tanıtıldı
Razer BlackWidow V4 Mini HyperSpeed Tanıtıldı

Geliştirme aşamasında oyuncuların odak noktası olması, klavyenin bu yönde şekillenmesini sağlamış. İki tuş arasındaki mesafesinin 3.5 mm olarak belirlendiği klavyede, 2 mm tetikleme noktası hassas dokunuşlarda dahi istenilen işlemlerin yapılmasını sağlıyor. Klavyedeki her bir tuş için tetik baskısı ise sadece 50 gram.

Esnek ve kompakt yapının yanı sıra klavyede özel bir aydınlatma sistemi de tercih edilmiş. RGB aydınlatması ile estetik bir görünümün de kazandırıldığı yeni model, pazarın iddialı mini klavyelerinden birisi olacak. Bluetooth 5.0 teknolojisi ve Razer HyperSpeed 2.4G ile desteklenen klavyede tek şart 200 saatlik bir kullanım imkanı sunuyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir