Wild Rift, Riot Games’in liderliğinde MOBA dünyasındaki dördüncü yılını Ramazan ayına özel bir etkinlikle kutluyor. 8 Mart ile 10 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan ve dünya genelindeki tüm oyuncuların erişebileceği “Ramazan’da Bir Arada” etkinliği ile Wild Rift hayranları, oyun içinde bulunan “Fener Alayı”, “Uyan Poro!”, “Mutluluğu Paylaş” ve “Poro Hediyeleri” gibi bir dizi eğlenceli etkinlikle bir araya gelecekler.

Türkiye merkezli bu etkinlik kapsamında, Ramazan kültürüne ve Türkiye’ye özgü çeşitli detaylar Wild Rift oyuncularını bekliyor olacak. Riot Games Türkiye Ülke Müdürü Erdinç İyikul, “Ramazan’da Bir Arada” etkinliğini değerlendirirken şunları belirtti: “Ramazan ayının ruhunu ve toplulukla birlikteliğin gücünü Wild Rift’e taşıyarak, oyuncularımıza sadece oyun içinde eğlence sunmakla kalmayıp, aynı zamanda kültürel bir deneyim yaşatmayı amaçlıyoruz. “Ramazan’da Bir Arada” etkinliğiyle, Türkiye’nin zengin kültürel mirasından ilham alarak hazırladığımız etkinlikler ve tasarımlar aracılığıyla oyuncularımıza özgün ve unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyoruz. Bu etkinlik, Riot Games olarak yerel kültürlere verdiğimiz önemi ve oyuncu topluluğumuzla kurduğumuz bağı pekiştiriyor. Her bir oyuncumuzun, Ramazan ayının bu özel atmosferini Wild Rift’te yaşarken, aynı zamanda eğlenceli vakit geçirmesini umuyoruz.”

Ramazan Temalı İkonlar ve Süslemeler ile Oyununuzu Kişiselleştirin

Fener Alayı: Wild Rift’in “Ramazan’da Bir Arada” etkinliği sırasında, oyuncular “Fener Alayı” görevleriyle çeşitli görevleri yerine getirerek önemli ödüller kazanma fırsatı elde edebilirler. Bu oyun modunda, günlük olarak yenilenen görevlerle Ramazan temalı ifadeler, profil simgeleri ve yeni aksesuarlar kilidi açılır.

Ramazan Temalı İkonlar ve Süslemeler ile Oyununuzu Kişiselleştirin
Ramazan Temalı İkonlar ve Süslemeler ile Oyununuzu Kişiselleştirin

Uyan Poro!: Etkinliğin en heyecan verici detaylarından biri, Wild Rift’e entegre edilen mini oyun olan ‘Uyan Poro!’. Bu eğlenceli oyun, eşleştirme oyunlarının ardından elde edilen Poro Davulu biletleri ile erişilebilir. Poro Davulu’nu aldıktan sonra mini oyuna katılan oyuncular, 20 saniye içinde bu davul ile mümkün olduğunca çok Poro’yu uyandırarak özel ödüller kazanabilirler. Ayrıca, Uyan Poro! oynadıkça oyuncular global arenadaki sıralamalarını yükseltme şansına sahip olacaklar.

Wild Rift: Bir Başka Ramazan etkinliği, Ramazan Ayı’nın başlamasıyla birlikte 8 Mart ile 10 Nisan tarihleri arasında dünyanın dört bir yanındaki oyuncular için erişilebilir olacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir