Rainbow Six Siege için çapraz oyun ve ilerleme geliyor. Yeni özellikler, yeni harita, operatör ve daha fazlasını da getiren gelecek sezon Solar Raid Operasyonu’nun bir parçası olarak 6 Aralık’ta sunulacak.

Eurogamer tarafından bildirildiği üzere, Rainbow Six Siege’de PlayStation ve Xbox oyuncuları otomatik olarak birlikte eşleştirilecek ve sonuç olarak daha düşük bekleme süreleri ile oyuna giriş yapılabilecek. Oyuncular isterse bu ayarı kapatılabilir. Açıklamalara göre PC ve Luna gibi akış platformları ayrı bir eşleştirme havuzunda tutulacak ve Ubisoft’un şu anda ikisini birleştirme gibi bir niyeti yok.

Rainbow Six Siege, bir süre ücretsiz oldu

Rainbow Six Siege’e gelen diğer özellikler

Rainbow Six Siege’e gelen diğer özelliklerde oyuncuların, arkadaşlarını hem PlayStation hem de Xbox platformlarının yanı sıra Ubisoft connect arayüzü aracılığıyla davet edebilmesi mümkün. Sesli iletişimlerin etkinleştirildiği ve tabii ki aynı takımda olduğunuz varsayıldığında, sesli iletişim yeni konsollar arası oyun sisteminde de çalışacak.

Oyuncu sıralaması geçmişi, aynı Ubisoft Connect hesabı kullanıldığında Xbox ve PlayStation konsolları arasında da paylaşılacak. PC ve akış platformlarından ayrı kalacak. Oyuncunun en yüksek rütbesi, en uzak Battle Pass ilerlemesiyle birlikte her bir konsola aktarılacak.

Krediler ve şöhret, paketler, operatörler, hızlandırıcılar ve kozmetikler gibi öğeler bütün platformlarda toplanacak. Sorunlu online davranış için cezalar da paylaşılacak. Bu arada oyun içi seçenekler, operatör yüklemeleri ve donanımlı kozmetikler her konsola ve platforma özel olmaya devam edecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir