Çok beklenen “Publish Your Next Game” etkinliği için kayıtlar başladı. “Publish Your Next Game” etkinliği ile genç geliştiriciler oyunlarını Steam’de yayınlama fırsatına tanıklık edebilecekler.

Next in Game ve Stratera Games ortaklığıyla düzenlenen Publish Your Next Game etkinliği ile geliştiriciler, 6 aylık bir süre zarfında oyunlarını geliştirme imkanı bulacaklar. Oyun geliştiricileri, bu sayede oyunlarını Steam platformunda ve pazarlama desteğine sahip olabilecekler. 2 Nisan’da başvuruları açılan Publish Your Next Game etkinliğinin başvuru tarihi 30 Nisan’da sona eriyor.

2 PYNG Infografik

Publish Your Next Game Etkinliği ile Oyun Geliştiricilere Büyük Fırsat

Etkinlik 1 Mayıs tarihinde başlayacak olup, oyun geliştirme sürecinden 6 hafta sonra geliştirici ekiplerin oyunları değerlendirme imkanı bulacak ve sözleşme sürecine girilecek. Bununla birlikte sözleşme imzalanan ekiplerin oyunları için pazarlama çalışmaları başlarken, oyun geliştirme çalışmalarına da devam edilecek. Final, 8-10 Eylül tarihlerinde İzmir Enternasyonal Fuarı’nda, Dora “Stratera” Özsoy sunuculuğunda gerçekleşecek. Finalde ilk üç ekibe toplam 100.000 TL değerinde pazarlama bütçesi sağlanacak. Aynı zamanda 9 Ekim’de gerçekleşecek olan Steam Next Fest başta olmak üzere, birçok festivale de katılım sağlanacak. Aynı zamanda sözleşme imzalanan her ekibin oyunu Next in Game bünyesinde de yayınlanacak.

Etkinlik Takvimi

  • Başvuru Süreci 2 Nisan – 30 Nisan
  • Oyun Geliştirme Süreci 1 Mayıs – 11 Haziran
  • Demoların Değerlendirilmesi ve Sözleşme Süreci 11 Haziran – 9 Temmuz
  • Pazarlama Süreci 9 Temmuz – 9 Ekim
  • İzmir Enternasyonal Fuarı Final 8 Eylül – 10 Eylül
  • Steam Next Fest 9 Ekim – 16 Ekim

Detaylar ve başvuru formuna https://www.nextingame.com adresinden ulaşabilirsiniz…

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir