Paycell ile KRAFTON arasında yapılan anlaşma sayesinde PUBG’de G-Coin Paketleri dönemi başladı. Peki PUBG G-Coin nedir, G-Coin nasıl kazanılır? İşte detaylar…

PUBG: BATTLEGROUNDS tüm dünyada ana akım yarattı. Dünya genelinde milyonlarca oyuncusu bulunan oyun, son dönemlere damga vurmayı başarırken oyundaki yenilikler, oyun heyecanın kesintisiz devam etmesini sağlıyor. Bu yeniliklere şimdi ise G-Coin eklendi. Paycell ile yapılan anlaşma sonucunda oyuna eklenen G-Coin özelliği, oyuncuların ödeme yaptıkça G-Coin paketlerini kazanmasını içeriyor.

Paycell’e PUBG Kartı Geldi

Paycell ödeme aracı bir sistem olduğundan dolayı PUBG’de ödeme yapan oyuncular bu ödemelerini Paycell aracılığı ile yaparak bu avantajlı sisteme dahil olabilecek. Bunun için Paycell’de yer alan PUBG Kartı’nı aktifleştiren oyuncular, harcama limitlerini geçtikçe G-Coin paketlerini elde edebilecek.

PUBG'de G-Coin Paketleri Nasıl Kazanılır?
PUBG’de G-Coin Paketleri Nasıl Kazanılır?

Bu limitler ise başlangıç aşamasında şöyle;

  • Paycell’e PUBG kartı eklendiğinde 10 TL değerinde Nickel G-Coin Paketi ve 30 TL değerinde Bronze G-Coin Paketi
  • Her ay yapılacak ilk harcamada 95 TL değerinde Silver G-Coin Paketi
  • 500 TL’yi aşan harcamalarda 160 TL değerinde Golden G-Coin Paketi

Bu paketler kod halinde teslim edileceği gibi oyuncular oyun içerisinde kodları aktif hale getirerek kullanabilecek.  Paketler içerisinde donanımlar ve çeşitli aksesuarlar yer alıyor. oyuncular bu ödeme yöntemini kullanarak güvenli bir şekilde oyun içi alışverişini yapabileceği gibi alacakları paketlerle de oyunda daha zengin bir kütüphaneye sahip olabilecek.  

Yapılan açıklamalara göre G-Coin sistemi şu anda aktif durumda. İş birliğinin yenilenmemesi halinde ise ilgili özellikten 31 Temmuz 2024’e kadar yararlanılacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir