Geçtiğimiz yıllarda PUBG:  Çevrimiçi oyunculukta devrim yapan Battlegrounds’u yayınlayan stüdyo, battle royale türünden farklı bir yol izliyor. Son mali rapor toplantısında açıklamalarda bulundu. Krafton,son yapımının 2024’ün ikinci yarısında çıkacak bir çıkartma (extraction) nişancı oyunu olacağını duyurdu. Pubg Studiosun’ un hazırladığı bu çalışma “Project Black Budget” adı ile duyuruldu.

Bundan bir kaç yıl önce neredeyse oyuncu topluluklarının hepsi PUBG mobile çalışanlarının tekrardan battle royale tarzında oyunla yapacaklarını düşünmüşlerdir.2017’ ye damgasını vuran sürpriz hit H1Z1: King of the Kill fazlasıyla popüler olmuştu. PUBG nin popüler olan fazla oyuncu sayısından faydalanmaya çalışan bazı oyun şirketleri başarısız oldu. Bu alanda lider olan PUBG, Fortnite, Apex Legends ve Warzone savaşı kazanmış olsa da, battle royale türü şua için büyümesini durdurmuş gibi görünyor. Bunun aksine çıkartma nişancıları oyuncuları da rövaşta.

PUBG mobil

PvP, PvE Nişancı Oyunlarına İlgili Çoğalıyor

 Bugünlerde PvP, PvE nişancı oyunları konusunda gelişmekte olan çok sayıda oyun var. Niş denebilecek kadar büyük olan bu türün tüm oyunları destekleyebilecek mi bilinmiyor. Fakat Project Black Budget, bu bağlamda önemli bir test olacak gibi görünüyor.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir