PUBG Mobile adı ile duyurulan popüler oyunun yeni versiyonu olarak tanıtımı gerçekleştirilen PUBG: New State, bugün itibariyle yayınlandı. Yayınlanmasının ardından kısa bir süre geçmesine rağmen oyun dünyasının en çok konuşulan oyunlarından birisi PUBG: New State oldu.

Google Play Store ve App Store’da ücretsiz bir şekilde yayınlanan oyun, böylece potansiyel milyonlarca oyuncu için yeni bir seçenek yarattı. Benzersiz grafikler ile piyasaya sunulacağı belirtilen oyun, ilk incelemelere göre PUBG Mobile’e göre çok daha üst düzey bir ortama ve grafiklere sahip. 

Yeni oyunda grafiklerin yanı sıra yapılan en büyük değişikliklerden birisi de oyunun gelecek bir dönemde geçmesi. 2051 yılında geçen oyun, bu nedenle de daha gelişmiş silahlara ve araçlara sahip. Ancak PUBG Mobile’den alışkın olduğunuz pek çok günümüz silahı da yeni versiyonda bulunuyor. 

PUBG: New State kullanıcı yorumları nasıl?

PUBG: New State için uygulama mağazaları üzerinden yapılan yorumlarda özellikle oyunun ilk günü olması nedeniyle sunucu ve bağlantı problemlerinin yaşandığı raporlandı. Android işletim sisteminde 5 milyonu aşkın cihaza yüklenen oyun kısa sürede uygulama mağazalarının üst sıralarında yer alan oyunlar arasına girdi. 313.430 kişi tarafından Android markette değerlendirmesi yapılan oyun şu anda 3.6 puan almayı başarmış durumda. Ancak özellikle düşük puan veren kullanıcıların büyük bir bölümünü sunucu hatalarına yönelik bu puanlamayı yapmış olması, dikkatten kaçmıyor.

PUBG: New State neler sunuyor?

Oyunun sürüm notlarına, tanıtımdaki detaylara ve kullanıcıların raporlamalarına göre ise PUBG: New State çok daha gelişmiş bir oyun deneyimi sunacak. Erangel ve Troi gibi haritaların olduğu oyunda klasik modun dışında ölüm maçı ve antrenman modu gibi özel modlar oynanabilir durumda. Ölüm maçını oynamak İsteyenler ise Station olarak adlandırılan özel bir haritada bu zorlu oyunu deneyebilecek.

PUBG Mobile’e göre yapılan en büyük değişikliklerden birisi ise 3 kişilik ekibin savaş başladıktan sonra Recruit System ile geliştirilebilmesi. Böylece takım savaşında 4 kişilik daha güçlü gruplar oluşturulabilir.  PUBG: New State oyununu oynamak isteyenlerin cihazlarında en az 2 GB RAM ve minimum Android 6, iOS 13 ya da iPadOS 13 sürümlerine sahip olması gerekiyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir