PUBG: New State dün itibariyle oyunculara sunuldu. Türkiye’de ise çıkışa özel etkinlikler ve müzik videoları paylaşıldı.

PUBG: New State için ülkelere özel etkinlikler gerçekleştiren KRAFTON yaptığı basın açıklaması ile Türkiye’deki oyuncuları bekleyen yenilikleri duyurdu. Türkçe dil desteğinin yanı sıra seslendirme desteğini de sunacak olan şirket, bu konuda Türkiye’de Umut Tabak ve Elif Acehan ile anlaşma sağlamış durumda. Oyundaki tüm sesleri Türkçe olarak seslendirecek olan iki isim, böylece oyunun Türkiye’de çok daha heyecanlı bir şekilde oynanmasını sağlayacak. Türkçe seslendirme konusunda Türkiye’nin bu alanda iki önemli ismiyle çalışılması ise Türkiye’de büyük dikkat çekti. Daha önce Crysis 2’de Commander Lockhart’ı seslendiren ve pek çok filmde Brad Pitt dahil olmak üzere yıldız isimlerin Türkçe dublajlarını hazırlayan Umut Tabak, yeni oyunda da böylece yer aldı. Elif Acehan ise oyuncu Reneé Zellweger gibi isimlerin seslendirmesinden tanınan ve beğenilen isimlerden birisi. Elif Acehan, “PUBG: NEW STATE kayıtları sırasında çok eğlendik. PUBG: NEW STATE oyuncularının sesimi duyunca anlık duygular hissetmesini sağlamak benim için çok önemli, bu sebeple çok titiz ve keyifli bir kayıt oldu.” Dedi.

PUBG: New State için Reynmen’den özel video klip

Çıkışa özel duyurulan yeniliklerden birisi de özel video klip oldu. Türkiye’de müzisyen ve influencer olarak tanınan popüler isim Reynmen, PUBG: New State için özel bir şarkı yazdı. Şarkı için hazırlanan özel klip ile birlikte PUBG: New State tanıtımına destek sağlandı. Gel Kurtar olarak adlandırılan yeni şarkı ve video, YouTube’da yayınlandı.

PUBG: New State tüm mobil platformlarda destekleniyor

Android ve iOS için ücretsiz bir şekilde piyasaya sunulan PUBG: New State, mobil battle royale türünün en iyi örneklerinden birisi olacağını şimdiden gösterdi. Tanıtım ile birlikte oyunun hikayesine yönelik yapılan açıklamalarda Troi şehrinde geçecek özel bir hikayenin kurgulandığı belirtildi. PUBG: New State olarak adlandırılmış olmasına karşın ana sürümden büyük benzerliklerle geliştirilen yeni versiyon, 2051 yılında geçen hikayesiyle de daha ütopik bir savaş fırsatı sunuyor.

Hazırlanan özel şarkı ve klip şöyle;

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir