PUBG: Battlegrounds, diğer adıyla PUBG, Krafton Games Union tarafından geliştirilen ve yayınlanan çok oyunculu bir oyundur. 

PUBG, 100’e yakın oyuncunun geniş bir harita üzerinde birbirini öldürerek hayatta kalmaya çalıştığı bir ölüm maçıdır. Oyuncular oyuna tek başına, iki veya dört kişilik takımlar halinde veya dört kişilik takımlara karşı tek başına katılabilmektedir. 

Gruplara tek başına katılmayı seçen oyuncular, bir takım oluşturmak için farklı oyuncularla rastgele eşleştirilmektedir. Her durumda oyuncular, oyunu ölmeden kazanan son oyuncu veya takım olmaya çalışmaktadır. Bir takım, yalnızca takımdaki tüm oyuncular öldüğünde dağılmaktadır.

Tam bir oyun ortalama olarak 30 dakikadan fazla sürmektedir. Oyunun her iki ucunda oyuncular, kaç oyuncunun hayatta kaldığına, kaç oyuncuyu öldürdüklerine ve oyunculara ne kadar hasar verdiklerine bağlı olarak oyun içi para birimi ile ödüllendirilmektedir. Bu ödül sadece oyunu kazananlar için değil, tüm oyuncular için geçerli olmaktadır.  Oyun içi para biriminin adı UC’dir.

PUBG: Battlegrounds, diğer adıyla PUBG, Krafton Games Union tarafından geliştirilen ve yayınlanan çok oyunculu bir oyundur.
Mobil oyun devi PUBG Mobile Ramazan etkinlikleri yapıyor.

Mobil oyun devi PUBG Mobile Ramazan etkinlikleri yapıyor. PUBG Mobile Ramazan  sahur akşamı etkinlikleri geliyor. Bunun üzerine geliştiriciler, sosyal medyada yaptıkları bir paylaşımla oyuncularına mutlu haberi duyurdu! 

Ramazan ayı boyunca haftanın 2 günü ve hafta sonu 1 günü PUBG Mobile Discord sunucusunda yayıncılarla birlikte odalara girin, oyun içi UC oyunları ve sürpriz ödüller kazanın, sahura veya iftara kadar oynayın!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir