Çıktığı ilk günden bu yana büyük kitleleri etkisi altına almayı başaran PUBG oyunu, gerek mobilden gerek bilgisayardan büyük ilgi ile oynanıyor. Zaman zaman PUBG hayranlar banlanma sorunu ile karşı karşıya geliyor. Bugünkü yazımızdan PUBG Mobile oyununda banlanma sorunu karşısında neler yapılacağı hakkında bilgi vereceğiz. PUBG Mobile oyununda 10 yıllık ban yeme sorunu karşısında kiminle ya da nere ile iletişime geçeceğiniz hakkında bilginiz yoksa yazımızı referans alabilirsiniz. 

PUBG PC, bilgisayar ya da PUBG Mobile 10 yıl ban yeme bu yıl en çok karşılaşılan sorunlardan biridir. Banlanma, bazı oyunculara haklı nedenlerden dolayı verilen bir ceza bazı oyunculara ise, teknik ya da sistemsel sorunlar sebebiyle görülen hatalardan dolayı hile olarak algılanarak verilen haksız ceza olarak tanımlanıyor. PUBG oyununda hile ile başarı elde etmeye çalışan oyuncuların bu hileleri ilk algılandığı anda hilenin boyutuna göre belirli cezalar veriliyor. 10 ban cezası, önemli düzeyde oyunu etkileyen hilelere başvurulduğunda veriliyor. Bazı hileler karşısında ya da oyuncuları rahatsız eden oyunculara, günlük, haftalık ya da aylık olarak çeşitli cezalar veriliyor. Bu cezaların başlangıcı saatlik olarak verilmekte, oyuncu cezalara karşı halen hileye başvurmaya devam ediyorsa cezaların dozu git gide artış gösteriyor. 

PUBG oyununda ban kaldırma var mı?

PUBG oyununda yer alan bir oyuncunun bu konu hakkında şu şekilde bir yorumu söz konusu; “oyunu kapatmadan bilgisayarda açık hareketsiz duruyordu ve 2- 3 saat kadar dışarıya çıktım geldim ve veri değişimi nedeniyle oyundan atmış ve tekrar bağlandığında 10 yıl ban yediğimi gördüm” yorum bu şekilde. Oyunda neden bu sorun ile karşılaştığını anlamamış. Bu tarz sorunların maalesef ki net bir cevabı söz konusu değildir. Oyuncunun neden bu sorun ile karşılaştığının net bir cevabı yok, bir çok sebepten dolayı olmuş olabilir. 

6

Bandan sonra yeni hesap açamıyorum sorunu

PUBG oyununda eğer banlandıysanız ve bunun karşılığı olarak yeni bir hesap açmak istediğinizde yine banlanıyorsanız, PUBG size ceza verdiği için tekrar yeni hesap açtığınızda muhtemeler bu hesabınızda banlanıyor demektir. Yeni hesabınızın da ban cezası almamasını istiyorsanız ban aldığınız cihazın, internetin ya da kullanıcı bilgilerin de aynı olmaması gerekiyor. Yeni PUBG hesabı açtığınız andan belirli bir süre sonra ceza aldığınız ağı ve cihazınızı da kullanmamanız çok mantıklı olacak. 

PUBG banlanan hesap tekrardan açılır mı?

Bu konu hakkında garanti bir söylem söz konusu değildir. Bazı oyuncular banlanan hesabı tekrar açabilirsiniz şeklinde söylemlerde bulunuyor olsa da buna kesine kesin inanmamak gerekiyor. Bu işin garantisi olması pek de mümkün değildir. Haksız yere PUBG’de ban cezası aldığınızı düşünüyorsanız PUBG’nin geliştirici şirketi ile iletişime geçebilir ve sorununuzu onlara anlatabilirsiniz. Herhangi bir hile başvurmadığınız sürece ve şanslıysanız oyunda herhangi bir banlanma yaşamadan vakit geçirmeniz mümkündür. Bu sebeple sorunsuz bir oyun için kurallara uygun hareket etmekte fayda vardır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 replies on “PUBG Mobile’da banlanan hesap nasıl açılır?”

  • berat bedir
    6 Aralık 2021 at 10:30

    wqahwnawawkaöwawawaaöwawnawaöw

  • Əziz Abdullazade
    24 Haziran 2023 at 19:53

    Banı ac hesabın