PUBG MOBILE & Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok kapsamında New York’ta özel bir etkinliğe imza atıldı. Etkinlikte etkileyici bir ışık gösterisi yapıldı.

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok adıyla vizyona giren yeni Spider Man filmi ile birlikte hem filmin hem de oyunun tanıtım için özel bir çalışma yapıldı. PUBG MOBILE & Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok ortaklığında yapılan bu çalışmalarda ışık gösterisi tüm dünyada dikkat çekti.

Projeksiyonlar ile yapılan ışık gösterisinde Örümcek Adam ile birlikte Helmet Man; Flatiron Binası, Washington Square Arch, Washington Square North gibi New York’un simgelerinde ağ attı, sallanıp tırmandı.

İşte PUBG MOBILE & Örümcek-Adam’dan New York etkileyici ışık gösterisi;

PUBG MOBILE’ın V1.8 güncellemesi ile oyuna eklenen Örümcek Adam ile yeni bir mod 14 Şubat’a kadar oynanabilir durumda. Oyunda örümcek adamın özel güçlerinden yararlanabilecek oyuncular, ağlar ve diğer süper güçlerin yardımı ile düşmanlarını yavaşlatabilecek ve onları kolayca avlayabilecek. 14 Şubat tarihine kadarki süre içerisinde PUBG MOBILE’de yepyeni bir deneyim oyuncuları bekliyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir