PUBG Mobile, global karakter markası LINE FRIENDS ile iş birliği yaparak yeni bir etkinlik düzenleyeceğini bildirdi. Oyuncular, yaklaşan Ejderha Yılı kapsamında çeşitli setlere ve eşyalara da sahip olabilecekler.

PUBG Mobile, LINE FRIENDS’in evreninin 3 Mart’a kadar PUBG Mobile’a dahil olacağını duyurdu. Oyuncular, yaklaşmakta olan Ejderha Yılı’na özel düzenlenecek özel bir etkinliğin yanı sıra yeni bir yoldaş, eşyalar ve setlere sahip olabilecek.

Etkinlik kapsamında PUBG Mobile oyuncuları; bir LINE FRIENDS Yoldaş, setler ve LINE FRIENDS Buddy SALLY, LINE FRIENDS Ejderha BROWN Seti, LINE FRIENDS Ejderha SALLY Buddy Seti, LINE FRIENDS Ejderha CONY Seti, LINE FRIENDS LEONARD Yağmurluk Seti, LINE FRIENDS CHOCO Giysi Seti gibi eşyalara sahip olabilecek.

PUBG Mobile’de LINE FRIENDS Ödülü
PUBG Mobile’de LINE FRIENDS Ödülü

PUBG Mobile’de LINE FRIENDS Ödülü Kazanabilmek Mümkün

IP yükseltilebilir motosiklet olan LINE FRIENDS Çifte Kumrular 2 Kişilik Motosiklet gibi özel LINE FRIENDS eşyaları da 3 Mart’a kadar yerini alacak. PUBG Mobile ve LINE FRIENDS, ayrıca yeni bir IP temalı Royale Pass etkinliği olan Ödül Yolu’nu da duyurarak kullanıcılarını sebindirdi. Oyuncular; tek seferlik UC harcamasıyla sistemi etkinleştirdikten sonra puan kazanmak ve motosikletle setler dahil olmak üzere özel LINE FRIENDS ödüllerini almak için görev kilitlerini açabilecek. Devamında ise LINE FRIENDS Ejderha BROWN Setine ve LINE FRIENDS Ejderha BROWN Cover’a sahip olmaları mümkün hale gelecek. Etkinlik boyunca belirli unsurları toplayan oyuncuların; LINE FRIENDS avatarları, LINE FRIENDS avatar çerçeveleri ve LINE FRIENDS Oyuncu Kartı gibi çeşitli ödüller de kazanabilme imkanı olacak. PUBG Mobile oyuncuları 8 Şubat’a kadar sürecek LINE FRIENDS Parti etkinliğindeki görevleri tamamlayarak daha fazla LINE FRIENDS ödülünü de kazanabilecekler.

PUBG Mobile ve LINE FRIENDS iş birliği, 3 Mart’a tarihine kadar geçerliliğini koruyacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir