Dünyanın en popüler mobil oyunlarından bir tanesi olan PUBG MOBILE oyun içindeki heyecanı devam ettirebilmek adına özel anlaşmalarını sürdürüyor. Yeni basın açıklamasına göre şirketin anlaşma sağladığı yeni marka, ünlü araç üreticisi Koenigsegg.

PUBG MOBILE’de içeriklerin daha da zengin hale gelmesi ve rekabetin her zaman yenilikçi bir şekilde sürmesi adına güncellemeler aralıksız devam ediyor. Şirket tarafından yapılan yeni açıklamada lüks süper araçların oyuna dahil edilmesi için özel bir iş birliğine gidildiği belirtildi. Koenigsegg ile imzalanan yeni anlaşma dahilinde Savaş alanlarına özel yapım hızlı araçlar eklenecek.

1994’te kurulan Koenigsegg modelleri PUBG MOBILE’e geliyor!

Özel tasarımları ile otomotiv dünyasında dikkat çeken Christian von Koenigsegg tarafından 1994 yılında kurulan ve yakın tarihte kurulmuş yeni otomotiv markalarından birisi olarak dikkat çeken Koenigsegg, seçkin araçları ve fütüristik tasarıma sahip yeni modelleriyle oyuna yeni bir heyecan katacak.

30 Kasım’a kadar iş birliği devam edecek

30 Kasım’a kadar geçerli olacak yeni iş birliği kapsamında oyuncular yeni araç modellerini oyunda deneyimleyebilecek. Çift turbo V8 motorlu Koenigsegg’in en güçlü modellerinden olan Jesko, markanın ilk 4 koltuklu ve dünyanın ilk GT’si olarak tanınan Gemera oyuncular tarafından satın alınarak kullanılabilecek. Oyuncular üstelik etkinlik merkezinde yer alan görevleri tamamlayarak da iş birliği kapsamında özel olarak sunulan hediyeleri kazanabilecek. 

1635834371 TR 7

“Koenigsegg’in sınırları zorlayan hızı PUBG MOBİLE’e geliyor!”

Yeni anlaşma ile ilgili açıklamalarda bulunan ve Koenigsegg’in hızına vurgu yapan PUBG MOBILE Yayıncılık Başkanı Vincent Wang “Koenigsegg, zaten hızlı olan bir sektöre çok sayıda yenilik getiren bir marka. Biz de ortaklıklar, oyun güncellemeleri ve daha fazlasıyla oyuncularımıza sürekli olarak yeni ve geliştirilmiş deneyimler sağlamaya çalışıyoruz. Koenigsegg’in tasarımcılarıyla iş birliğine giderek, süper araçların benzersiz işçiliğini ve sınırları zorlayan hızını PUBG MOBILE savaş alanına getiriyoruz ve oyunculara bunu deneyimlemeleri için yeni ve heyecan verici bir yol sunuyoruz” dedi.

Oyuna eklenecek yeni araç ile birlikte Kasım ayı boyunca hızlı bir şekilde oyunda ilerleme imkanı elde edecek olan oyuncular, böylece rekabette yeni bir dönem başlatmış olacak. Yeni araçların satın alınması konusunda ise fiyat ve diğer detaylar hakkında henüz resmi açıklama yapılmadı.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir