Pubg Mobile tarafından yapılan açıklamada, Ece Seçkin ile gerçekleştirilen özel proje tanıtıldı. 1.5 milyon liralık bir bütçe ile hazırlanan yeni projede, Ece Seçkin’in özel reklam müziği şimdiden merak edildi.

Son dönemlerde oyun dünyasının en çok konuşulan oyunlardan bir tanesi olan PUBG Mobile, Türkiye’ye özel olarak Ece Seçkin ile anlaşma sağladı. Oyun için özel bir reklam müziği hazırlayan Ece Seçkin, Vazgeçme adlı eseri ile önümüzdeki dönemlerde gündeme damgasını vurmaya aday durumda. PUBG Mobile tarafından yapılan resmi açıklamalarda proje kapsamında 1.5 milyon liralık bir bütçenin hazırlandığı ve 200 kişilik bir ekip ile çalışmaların tamamlandığı belirtildi.

Ece Seckin 2

Ece Seçkin’den özel şarkı

Sözü ve müziği tamamen Ece Seçkin’e ait olan Vazgeçme için üstelik özel bir reklam filmi çekildi ve bu reklam filminde patlama sahnelerinden silah kullanımlarına kadar her bir sahne özel olarak hazırlandı. İdil Dizdar ve Sait Dağdeviren yönetmenliğinde çekilen reklam filminde gerçek silahlar ile aksiyon dolu performanslara yer verilirken Ece Seçkin, bu zorlu çekimler için özel bir antrenman ve hazırlık süreci geçirdi. 

Atış dersleri aldı

Yapılacak çekimlerde gerçek silahlar ile atış yapan Ece Seçkin, bu atışlar için özel atış dersleri dahi almış durumda. Türkiye’nin en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi olan Ece Seçkin’in PUBG Mobile ile yaptığı özel reklam filmi, önümüzdeki günlerde yayınlanmaya başlayacak. Toplamda 1.5 milyon lira ile yapılan çekimlerde Ece Seçkin’in ne kadar ücret aldığı ise merak ediliyor.  

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir