Futbol Çılgınlığı temasını ve bir dizi görevi PUBG Mobile’a getiren yeni PUBG Mobile 2.3 güncellemesi yayınlandı. İşte yeni güncelleme hakkında detaylar;

PUBG Mobile 2.3 güncellemesi sonunda futbol oyunları, eşyalar ve daha fazlasıyla kullanıcıların için hazır. Popüler mobil battle royale oyunu, 2022 FIFA Dünya Kupası öncesinde futbol kahramanı Lionel Messi ile iş birliği içinde yeni PUBG Mobile 2.3 güncellemesini sundu. Güncelleme futbol merkezli öğeler, widget’lar ve Futbol Çılgınlığı temasını getiriyor.

PUBG Mobile 2.3 güncellemesi tüm oyuncular için yayınlandı ve oyuncular bazı ücretsiz öğeleri, BP`leri ve AG`leri talep etmek için yeni güncellemeyi indirebilirler. PUBG Mobile 2.3 güncellemesi şu anda mevcut olsa da tüm PUBG Mobile oyuncularının oyunlarını en son sürüme güncellemesi uygulama mağazasını ziyaret etmesi yeterli olacak.

Lionel Messi, PUBG MOBILE’ye geliyor

PUBG Mobile 2.3 güncelleme boyutu

PUBG Mobile 2.3 güncelleme boyutu Android telefonlar için 688 MB iken iPhone’lar için 1.84 GB.

PUBG Mobile 2.3 güncellemesi nasıl indirilir?

PUBG Mobile’ın yeni güncellemesine App Store ve Play Store üzerinden erişebilirsiniz.

PUBG Mobile 2.3 güncellemesinde yenilikler ne?

PUBG Mobile 2.3 güncellemesindeki önemli iyileştirmelerden bazıları, Lionel Messi ile birlikte geliştirilen yeni Football Frenzy temalı mod. Unite for One Goal serisinde zirveye ulaşmak için oyuncuların kazanması gereken farklı futbol etkinlikleri var. Ayrıca Messi’nin Altın Ayakkabısı gibi birçok önemli eşya da Erangel, Livik ve Nusa haritalarına dağıtıldı.

PUBG Mobile ayrıca yeni oyun mekaniği ile bir Aftermath moduna sahip. Ayrıca en son 2.3 güncellemesi oyuna yeni NS2000 silahları getiriyor.

iOS için PUBG Mobile indir

Android için PUBG Mobile indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir