PUBG MOBILE 2.0 güncellemesi ile oyuna Livik kartı eklendi, 2. Rewards ve EVANGELION arasındaki efsanevi işbirliği, Cycle Sezon 6’da sizi bekliyor.

PUBG Mobile lag sorunu nasıl çözülür?

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG MOBILE, ünlü anime EVANGELION’dan yeni içeriklerin yanı sıra PUBG MOBILE’ın ikonik haritalarına yeni eklemeler içeren yeni 2.0 güncellemesini yayınladı.

iOS Pubg Mobile indirmek için
Android Pubg Mobile indirmek için

Resmi Livik Kart

Livik Kart, 11 Mayıs’tan beri oyunculara açık, yeni ve yenilikçi savaş stratejilerini göstermek için kentsel alanlarda iyileştirilmiş bir konuma sahip. Bu güncelleme ile haritalara UTV Utility Vehicle, Livik ve Aftermath olmak üzere dört kişi eklenerek oyuncuların hızlı bir şekilde ileri geri hareket etmesine olanak sağlandı.

Yeni güncelleme ile, maçın başlangıcında şehir alanında rastgele altınla gösterilen genişletilmiş bir teçhizat alanı görünecek ve oyuncuların mümkün olduğunca çok eşya satın almalarını sağlayacak. Güncellemelerle birlikte hazine haritaları, oyundaki çiçekli futbol mücadelesi ve yeni hava yolu haritası sayesinde hızlı bir kaçış rotası izleyebileceğiniz rastgele sandıklar gibi mini oyunlar ve öğeler de bulunuyor.

Airdrop kutuları maçın belirli alanlarına sağlandı, ancak oyuncuların kayıp takım arkadaşlarını canlandırabilmeleri için Livik’in her yerine çağrı kuleleri yerleştirildi. Aşağıda her an patlayabilen Livik yanardağı var. Oyuncular patlamalardan kaçınarak ve binalara sığınarak yanardağın öfkesinden saklanabilirler.

Yeni Sezon, Yeni Ay Royal Pass

Ayrıca 19 Mayıs’ta PUBG MOBILE’a yeni bir sezon geliyor! 2. Döngü, 6. Sezon için temalı gözlükler, paraşütler, maskeler ve daha fazlasını içeren yeni efsanevi ödül setleri eklendi. Altın, Bronz ve Gümüş seviyelerine daha fazla alt seviye eklendiğinden seviye sistemi de yeniden kalibre edildi.

Ay Temalı Yeni Royale Bileti (11. Stealth Hunters for the Moon) oyuncuları 50’lik iki ödül arasından seçim yapabilir. Çizginin en üstüne ulaşabilir. Ayrıca mini harita üzerinden maçlardaki geçiş görevlerinin ilerlemesini takip edebilir ve favori sandıkları ile önceki sezonlardan favori ödüllerini seçebilirler. Gelecek ayki World of Toys temalı Royale Pass için ücretsiz Royale Pass kuponunun yanı sıra, sunucudaki Golden Chicken etkinliğine ve Royale Pass Point bonus etkinliğine katılma fırsatına da sahip olacaksınız.

PUBG MOBILE 2.0 güncellemesiyle gelen diğer yenilikler

PUBG Mobile ayrıca sevilen EVANGELION anime serisi için özel bir etkinlikle serinin korkunç meleklerini ikonik PUBG MOBILE haritalarına yakında getirecek bir ortaklık duyurdu.

PUBG Mobile mağazasına yapılan diğer yeni eklemeler arasında Chimera Star Wanderer, Flower Fairy seti, Divine Honor seti ve River of the Dead Monarch seti gibi Crystal Power’ın yeni efsanevi kıyafetlerinin yanı sıra yeni bir karakter olan Emilia, içerik bilimcisi

PUBG MOBILE ayrıca 17-24 Mayıs tarihleri ​​arasında Lucky Wheel aracılığıyla Wingman kaplamalarına sahiptir. Wingman’lar oyunculara eşlik edebilir, bir maç sırasında Start Island’da uçabilir, atlama aşamasında tırmanabilir ve ardından oyuncuları lobiye tekrar davet etmek için orada olabilirler.

PUBG MOBILE güncellemesi ile görsel iyileştirmeler, kullanıcı arayüzü güncellemeleri ve daha fazlasını içeren bir dizi başka iyileştirme de yapılmıştır. Ek olarak, sezgisel yeni Eagle sistemi ve dolandırıcılık önleme sistemini içeren dolandırıcılık önleme sistemi sayesinde güvenlik seviyesi iki katına çıkarıldı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir