Apple’ın bir özelliği olan ve oyunlara girişlerde kullanılan Game Center özelliğini sizlere bu içeriğimizde anlatacağız. Popüler Battle Royale oyunu olan PUBG Game Center nedir? ve nasıl hesaba giriş yapılır bu detaylara bakacağız. İlk olarak Game Center’ın detaylarına bakacak olursak, bir oyun merkezi olarak adlandırılıyor. Apple’ın iOS ekosisteminde yer alan bu özellik bir oyun sosyal ağı olarak kullanılabiliyor. Skor takip etme, başarılar ve arkadaşlar ile karşılaştırma gibi birçok işlev yapılabiliyor. Ayrıca oyuna arkadaş davet etme gibi durumlarda söz konusu olabiliyor. PUBG’de ise hesap açmak için Game Center özelliği bir alternatif oluşturuyor.

PUBG Mobile Game Center

1 1556702343

iPhone cihazınıza Pubg’yi ilk defa indirdiğiniz zaman oyuna giriş yaptığınızda Game Center ile giriş önerisi karşınıza gelecektir. Cihazınızda Game Center özelliği açıksa bu özelliği gözükeceğini belirtelim. Ancak Game Center devre dışı ise “lütfen önce ayarlardan Game Center hesabına giriş yap” uyarısı gözükecektir. Gelin şimdi Game Center özelliği nasıl aktif edilir buna bakalım.

  • iPhone telefonunuz üzerinden Ayarlar menüsüne girin.
  • Buradan Game Center bölümüne erişin.
  • Gelen bölümde Game Center butonunu aktif hale getirin.
  • Daha sonra aktif konuma getirdiğinizde, iCloud adınız ne ise “Game Center ** olarak ayarlansın mı?” şeklinde adınızla bir soru bölümü gelecektir.
  • Mevcut iCloud hesabı ile devam etmek için Sürdür deyin.
  • Bir süre bekledikten sonra Game Center’a giriş yaptığınıza dair bir mesaj ekranı gelecek.
  • Artık Game Center özelliği aktif hale geldi ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Pubg Mobile’a Game Center haricinde Facebook ve Twitter hesaplarınız ile de giriş yapabileceğinizi belirtelim. Ayrıca misafir oturum ile de hiçbir hesap bilgisi gerekmeden PUBG’ye giriş yapabilirsiniz. Ancak misafir oturumda veri ve içeriklerinizin kayıt olmayacağını belirtelim.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir