Aralık ayında, popüler Battle Royale oyunu PUBG: Battlegrounds’ın rakipleri Apex Legends ve Fortnite ile birlikte 12 Ocak’tan itibaren ücretsiz olarak sunulacağı duyuruldu. Ve 37 saatlik uzun bakımın ardından PUBG: Battlegrounds bugün ücretsiz oynanacak şekilde yeniden tasarlandı.

Oyun çoğu modu içeren ücretsiz bir temel sürüme sahiptir. Ancak, dereceli veya özel oyuna katılmak isteyen oyuncular, Battleground Plus Yükseltmesini bir kez satın almalıdır. Oyunu daha önce satın alan oyuncular otomatik olarak Battlegrounds Plus yükseltmesinin yanı sıra çeşitli kozmetik ürünler ve 1.300 GCoin içeren özel bir hatıra paketine de sahip olacaklar.

Ayrıca PC Gamer haberine göre PUBG: Battlegrounds geliştiricisi Krafton, oyunun yeniden çıkışını kutlamak için Drops etkinliği aracılığıyla oyunculara birçok ödül veriyor. Oyuncular bu ödülleri kazanmak için yayınları izleyebilir, oyun içi görevleri tamamlayabilir ve arkadaşlarını oyuna davet edebilir.
Yeni güncelleme sadece oyunu oynamayı ücretsiz kılmakla kalmıyor, aynı zamanda oyuna taktik ekipman, aksiyon ipuçları ve çok sayıda eğitim modu ekliyor.

Antrenman modu özellikle temel antrenman alanları, öğreticiler ve yapay zeka antrenman oyunlarında oyuna yeni oyuncuları tanıtmayı amaçlıyor.

PUBG: Battlegrounds sistem gereksinimleri

Minimum sistem gereksinimleri:​

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
İşlemci: Intel i5-4430/ AMD FX-6300
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB/ AMD Radeon R7 370 2GB
Direct: 11.0
Ağ: Genişbant Ağ Bağlantısı
Depo Alanı: 33 GB boş alan

PUBG Mobile Yeni Hesap Nasıl Açılır?

Önerilen sistem gereksinimleri:​

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
İşlemci: Intel i5-6600K/ AMD Ryzen 5 1600
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB/ AMD Radeon RX 580 4GB
Direct X: 11.0
Ağ: Genişbant Ağ Bağlantısı
Depo Alanı: 33 GB boş alan

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir