PS 4’te arkadaş bulma konusunda sıkıntı yaşayan kullanıcılar için yeni bir uygulama tanıtıldı. Sony, iOS ve Android için hazırladığı PlayStation Communities uygulamasıyla, kullanıcıların arkadaş bulmalarına yardımcı olacak.

Sony, yeni çıkardığı uygulamasıyla beraber, PS 4 kullanıcılarının arkadaş bulma konusunda işini kolaylaştırmaya hazırlanıyor. Oyuncular, bu uygulama sayesinde uzaktaki kullanıcılarla iletişim kurma konusunda zorluk çekmeyecekler. Sony’nin, iOS ve Andorid platformları için geliştirdiği uygulama, PlayStation Communities adını taşıyor. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar belli oyunları oynayan kişilere daha rahat ulaşma imkanına sahip olacak. Kullanıcılar birbiriyle sohbet etmenin yanı sıra, uygulamadaki üyeler herkese açık duvarda mesajlar ve görseller paylaşabilecekler.

Sony, PS 4 için çıkardığı yeni uygulamasını PS 4 kullanıcılarına duyurdu. Sony’nin PlayStation Communities  adını taşıyan yeni uygulaması sayesinde, bundan sonra kullanıcılar arkadaş bulma konusunda daha rahat olacaklar. PlayStation Communities’in benzer ilgi alanlarına ve tercihlere sahip oyuncuları, diğer kullanıcıların karşısına çıkaracak. Bir topluluğa üye olduğunuzda, toplulukta yer alan diğer üyelerin de listesini görebileceksiniz. PlayStation Communities uygulamasıyla, kullanıcılar belli oyunları oynayan kişilere daha  kolay yoldan ulaşabilecekler. Uygulama, forum işlevi de görecek çünkü; uygulamadaki üyeler görsel ve yazılarda paylaşma imkanına sahip olacaklar. Birbiriyle iletişim kurmalarını sağlayacak uygulamada, oyuncular multiplayer oyunlar için buluşmalarını da bu uygulama üzerinden sağlayabilecekler. iOS ve Andoridler için piyasaya sürülen PlayStation Communities  uygulaması, şu an için indirilmeye sunulmuş durumda.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir