PlayStation 4’te oyun oynarken eğer klavye ve mouse kullanmak istiyorsanız, PlayStation yeni ürünü TAC Pro’yu tanıttı. Playstation için resmi klavye mouse desteği geliyor.

Geçtiğimiz günlerde bir diğer nesil oyun konsolu olan Xbox One ile birlikte adı geçen mouse & klavye ikilisi, şimde de resmi olarak PlayStation 4 konsolu için duyuruldu. Kullanıcıların büyük taktirini kazanmış olan oyun konsolları Xbox One ve PlayStation 4 beğenilen gamepad arayüzlerine sahip olsalar da, bu gamepadler özellikle FPS oyunlarında arzu edilen performansı yakalamada güçlük yaşatıyorlar. PlayStation 4 gamepad’e ısınamayan kullanıcıların tercihi oluyor. Piyasada bu ikiliye destek veren birçok ürün de bulunuyor.

image00 1549519968

TAC Pro özellikleri ve fiyatı

TAC Pro, mekanik klavye ile mouse’tan oluşan PlayStation 4 ve PlayStation 3’e bilgisayar tarzı kontrol şeması getiriyor. Konsol sisteminin ayarları Dualshock için özel olarak optimize edilmiş durumda. Böylece her PS4 oyununu rahatça bu ürün üzerinden oynanabilir duruma geliyor.

TAC Rro, PS3, PS4 ve PC ile tam uyumlu biçimde çalışıyor ve sisteme USB ile bağlanabiliyor. Oyuncuların rahat edemediği FBS türü yapımlar için özellikle tasarlanmış. Tamamen programlanabilir bir cihaz olan TAC PRO ile Mouse hassasiyetini kullanıcılar analog butonları kullanarak ayarlayabilecek. Aynı zamanda Mouse üzerinde bulunan Quick ve Snipe adında iki tuşlar bulunacak. Quick ve Snipe adındaki bu iki tuşun en sevilen yanı hızlı tepki vermeniz gereken anda veya keskin nişancı görüşüne geçtiğiniz anda özel DPI değerleri ile ciddi hız sağlayacak. İstenilen bu hızı TAC Pro’nun optik mouse’u 3200 DPI değeriyle sağlayacak. TAC Pro için merakla belirlenen çıkış tarihi 15 Kasım ve ön sipariş fiyatı 149.99 dolar olduğu öğrenildi. Ürünün Türkiye’ye ne zaman geleceği ve hangi fiyatla satılacağı şimdilik belirsiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir