Yeni yılın oyun dünyasına damgasını vuran sürprizlerden biri de PS Plus’ta yerini alan, Lego oyunlarının en iyilerinden kabul edilen Lego City Undercover oldu. Oyun severler için heyecan verici bir başlangıç sunan oyun, platformun giderek zenginleşen kütüphanesine katkı da bulundu.

PlayStation Plus Premium ve Extra’nın Ocak 2024 oyun kütüphanesi duyuruldu. Kaybedilen oyunlar arasında ise en dikkat çeken zamanında oyun piyasasına bomba gibi düşen ‘It Takes Two’ oldu.

Lego City Undercover Nedir?

İlk olarak bundan 11 sene önce Wii U için TT Fusion ve WB Games ortaklığında  yayınlanan ve 2017’de PS4 ve diğer platformlar için yeniden düzenlenen Lego City Undercover, resmi Lego City oyun setlerine dayanan yaratıcı öğeleri içinde bulunduran şaşırtıcı derece de sağlam ve harika bir açık dünya deneyimi sunuyor.

Lego City Undercover Nedir?
Lego City Undercover Nedir?

Temelde, oyuncuları bir suçlu yerine bir polis olarak kontrol ettiğiniz çocuk dostu bir Grand Theft Auto versiyonu diyebiliriz. Her ne kadar temelde çocuklara yönelik olsa da büyük oyunculara da hitap etmektedir.

Eğer çocuğunuz Lego Fortnite’dan uzaklaşamıyorsa ve oynayacak yeni bir şeyler arıyorsa, bu onunla oynamak için cazip bir alternatif olabilir.

PS Plus Oyun Kütüphanesine Eklenecek Yeni Oyunlar

Oyuncuların merakla beklediği yeni eklenecek oyunlar da keza açıklandı. 16 Ocak’ta PS Plus Oyun Kütüphanesine eklenecek tam oyun listesi ise şu şekilde:

Lego City Undercover

Resident Evil 2

Tiny Tina’s Wonderlands

Hardspace: Shipbreaker

Just Cause 3

PS Plus Oyun Kütüphanesine Eklenecek Yeni Oyunlar
PS Plus Oyun Kütüphanesine Eklenecek Yeni Oyunlar

Session: Skate Sim

Shadow Tactics: Blades of the Shogun

Vampire: The Masquerade – Swansong

Surviving the Aftermath

Surviving the Aftermath

Rally Cross

Star Wars: Episode 1 The Phantom Menace

Street Fighter: 30th Anniversary Collection

Legend of Mana

Secret of Mana

Daha fazla bu tarz oyun haberleri için bizi takip edebilir, düşüncelerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz! İyi forumlar dilerim.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir